Parvekkeilla ei saa pitää ulkotulia eikä grillata hiiligrillillä tai kaasugrillillä paloturvallisuussyistä. Tupakointi on kielletty, sillä savut kulkeutuvat parvekkeilta helposti sisälle asuntoihin. Parvekkeella ei tule myöskään pudistella mattoja, vaatteita tai liinavaatteita, koska roskat ja pölyt lentävät tuulen mukana alempien kerrosten parvekkeille. Huomioi siis ystävällisesti naapurisi.

Älä anna lemmikkien kiipeillä parvekkeilla tai ruoki siellä lintuja tai oravia.

Jos parvekkeen etukaide on kirkasta lasia, sitä ei saa peittää verhoilla, kaisla- tai muovimatoilla tai muilla vastaavilla peitteillä. Asukkaiden parvekekukkalaatikot on sijoitettava kaiteiden sisäpuolelle niin, etteivät ne pääse putoamaan.

Parvekkeilla ei saa varastoida tavaroita eikä säilyttää jätteitä. Pidä parveke aina puhtaana ja roskattomana. Tarkista erityisesti, että vedenpoistoaukot ovat puhtaat ja vesi pääsee valumaan pois. Talvisin tulee poistaa lumet.

Mikäli pidät parvekkeella esimerkiksi mattoja tai puuritilöitä, varmista, että vesi pääsee esteettä vedenpoistoaukkoihin tai muuten poistuu hallitusti parvekkeelta. Maalipintaisella parvekelattialla ei saa pitää märkiä mattoja, koska ne vaurioittavat maalipintaa.

Parvekeovia ei saa pitää jatkuvasti auki, koska ne vaurioituvat.

Asuntopihojen ylläpito kuuluu asukkaille. Esimerkiksi nurmikon leikkaamisesta, lumitöistä ja viheristutuksista tulee huolehtia itse. Omia istutuksia saa kesäkukkia lukuun ottamatta tehdä vain isännöitsijän luvalla. Omat istutukset jätetään poismuutossa korvauksetta paikoilleen.

Yhteydenotto

KRUUNUASUNNOT OY
Elimäenkatu 25-27
00510 HELSINKI

asukkaiden 24/7 palvelunumero: 020 743 2960 (puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min), vaihde: 020 743 2950 (puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

asukkaiden yhteydenotot: huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi, asuntotiedustelut: vuokraus@kruunuasunnot.fi, muut yhteydenotot: etunimi.sukunimi@kruunuasunnot.fi

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite: 003715449513
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions
Välittäjän tunnus: 003710948874