Turvallisuus

Voimme jokainen omalta osaltamme edistää taloyhtiön turvallisuutta. Tutustuthan talosi järjestyssääntöihin, joissa on kerrottu tarkempia ohjeita ja sääntöjä turvalliseen asumiseen. Tutustu myös paloturvallisuudesta, sähköturvallisuudesta ja lasten huomioimisesta kertoviin ohjeistuksiimme. Jokaisella meistä on velvollisuus toimia määräysten mukaisesti ja valvoa, ettemme omalla toiminnallamme vaaranna muiden turvallisuutta.

Lisätietoja kodin turvallisuudesta löytyy sisäasiainministeriön ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ylläpitämästä Kodin turvaoppaasta.

Pelastussuunnitelma

Löydät pelastussuunitelman oman talosi asukassivuilta.

Kotivakuutus

Jokaisella asukkaalla tulee olla laaja kotivakuutus voimassa koko vuokralla asumisensa ajan. Tämä turvaa asukkaan oman selustan, sillä Kruunuasuntojen kiinteistövakuutus ei korvaa vahinkotapauksissa asukkaan omaisuuteen kohdistuneita vahinkoja, ellei kiinteistö ole lain mukaan vahingonkorvausvelvollinen.

Esimerkiksi naapuriasunnossasi syttynyt tulipalo tai yläkerran asunnossa sattunut vesivahinko voivat aiheuttaa vahinkoa myös sinun omaisuudellesi. Kruunuasuntojen kiinteistövakuutus ei korvaa omaisuuteesi kohdistuneita vahinkoja, ellei Kruunuasunnot ole vastuussa tapahtuneesta esimerkiksi tahallisuuden tai törkeän huolimattomuuden perusteella. Kiinteistövakuutus ei korvaa myöskään sitä, jos omaisuuttasi varastetaan irtaimistovarastoista. Siksi sinun kannattaa hankkia omaisuudellesi oma kotivakuutus. Vakuutusyhtiöstä kannattaa selvittää etukäteen, mitkä vahingot vakuutusturva kattaa.

Yhteydenotto

KRUUNUASUNNOT OY
Elimäenkatu 25-27
00510 HELSINKI

asukkaiden 24/7 palvelunumero: 020 743 2960 (puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min), vaihde: 020 743 2950 (puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

asukkaiden yhteydenotot: huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi, asuntotiedustelut: vuokraus@kruunuasunnot.fi, muut yhteydenotot: etunimi.sukunimi@kruunuasunnot.fi

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite: 003715449513
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions
Välittäjän tunnus: 003710948874