Asukastoiminta parantaa asumismukavuutta, ympäristön viihtyvyyttä ja naapureiden välistä yhteistyötä. Sen vuoksi haluamme kannustaa asukkaitamme aktiiviseen asukastoimintaan. Käytännössä se voi olla esimerkiksi pihatalkoiden ja yhteisten illanviettojen järjestämistä tai kerhotilojen käytön organisointia. Kaikki talon asukkaat ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan.

Toimintaa johtaa yleensä asukkaiden joukosta valittu asukastoimikunta. Mikäli monen hengen asukastoimikuntaa ei saada kasaan, sen tilalla voi toimia myös yksittäinen asukasedustaja. Asukastoimikunta tai asukasedustaja pitävät yhteyttä talon isännöitsijään ja voivat halutessaan tehdä hänelle kehitysehdotuksia esimerkiksi piha-alueen viihtyvyyden parantamisesta. Kruunuasunnot myöntää joka vuodelle pienen määrärahan, jonka asukastoimikunta tai asukasedustaja saavat käyttää toimintansa kuluihin. Yhden asukastoimikunnan tai asukasedustajan kausi kestää yleensä 2 vuotta.

Asukaskokoukset kutsutaan koolle yleensä keväisin. Kutsujana toimii asukastoimikunnan puheenjohtaja ja/tai isännöitsijä. Kokouksessa käsitellään asukkaiden, isännöitsijän ja yhtiön hallituksen käsiteltäviksi esittämät asiat sekä valitaan uusi asukastoimikunta/asukasedustaja. Isännöitsijä osallistuu asukaskokouksiin ja sovittaessa myös asukastoimikunnan kokouksiin.

Mikäli talollasi ei ole vielä omaa asukastoimikuntaa ja haluaisit perustaa sellaisen, ota yhteyttä isännöitsijääsi palvelunumeron 020 743 2960 kautta. Isännöitsijä järjestää asukaskokouksen, jossa perustetaan asukastoimikunta.

 

Yhteydenotto

KRUUNUASUNNOT OY
Elimäenkatu 25-27
00510 HELSINKI

asukkaiden 24/7 palvelunumero: 020 743 2960 (puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min), vaihde: 020 743 2950 (puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

asukkaiden yhteydenotot: huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi, asuntotiedustelut: vuokraus@kruunuasunnot.fi, muut yhteydenotot: etunimi.sukunimi@kruunuasunnot.fi

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite: 003715449513
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions
Välittäjän tunnus: 003710948874