Vastuullisuus

Vastuullisuus on yksi Kruunuasuntojen tärkeimmistä arvoista ja sen eteen työskennellään päivittäin. Vuonna 2020 Kruunuasunnot laati uuden vastuullisuusohjelman, jonka yhtenä pääteemana on ”Etenemme kohti hiilineutraalia asumista”. Kyseiselle teemalle on asetettu vastuullisuuslupaus olla hiilineutraali toimija vuoteen 2030 mennessä.

Hiilineutraaliuden tiekartta

Vastuullisuusohjelmamme mukaisesti etenemme kohti hiilineutraalia asumista ja tavoitteemme on tehdä asumisesta myös entistä vaivattomampaa. Haluamme olla lähellä ihmistä. Varmistamme myös liiketoimintamme eettisyyden. Tämä tiekartta kokoaa yhteen suunnitelman, jolla yritys pystyy etenemään kohti hiilineutraaliutta seuraavien kahdeksan vuoden aikana.

Osion kuva

Yritysvastuuraportti

Kruunuasunnoilla on viisi merkittävää sidosryhmää, joiden kanssa viestimme säännöllisesti. Sidosryhmien kokemuksia ja odotuksia seurataan tasaisin väliajoin ja ne otetaan huomioon jokapäiväisessä toiminnassa. Mittaamme vastuullisuustavoitteidemme toteutumista yritysvastuuraporteissa, jotka tehdään kansainvälisten GRI-standardien mukaan.

Osion kuva

Yritysvastuuraportit

Yritysraportti 2023

Yritysraportti tiivistelmä 2023

Yritysvastuuraportti 2022

Yritysvastuuraportti 2022 tiivistelmä

Vuoden 2022 ensimmäinen väliraportti

Yritysvastuuraportti 2021

Yritysvastuuraportti 2021 tiivistelmä

Vastuullisuusohjelma 2020-2023

Yritysvastuuraportti 2020 tiivistelmä

Yritysvastuuraportti 2020

Yhteiskuntavastuuraportti 2019 tiivistelmä

Yhteiskuntavastuuraportti 2019

Yhteiskuntavastuuraportti 2018 tiivistelmä

Yhteiskuntavastuuraportti 2018

Yhteiskuntavastuuraportti 2017 tiivistelmä

Yhteiskuntavastuuraportti 2017

Kruunuasunnot

Kruunuasunnot tarjoaa vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja 9 paikkakunnalla Suomessa. Toimimme Kajaanissa, Kankaanpäässä, Upinniemessä, Mikkelissä, Dragsvikissä, Sodankylässä, Säkylässä, Tikkakoskella ja Tuusulassa. Meillä on koti sinua varten, etsitpä mukavaa kerrostaloasuntoa tai rauhaisaa rivitaloasuntoa luonnon helmasta. Olemme luotettava ja vastuullinen vuokranantaja.

Osion kuva