Ajankohtaista

HAEMME OSA-AIKAISTA KIRJANPITÄJÄÄ

Haemme kirjanpitäjää osa-aikaiseen työsuhteeseen 31.8.2019. saakka. Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö, joka omistaa 2000 asuntoa Raaseporista Sodankylään. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Vallilassa. Haemme nuorekkaaseen […] Lue lisää »

HAEMME CONTROLLERIA

Haemme kehittyvään organisaatioomme controlleria. Vastaat itsenäisesti budjettiseurannasta ja raportoinnista, lyhyen ja pitkän aikavälin kassavirtaennusteen laatimisesta sekä toteutumaseurannasta. Osallistut kuukausiraportointiin, budjetointiin ja tilinpäätöksen laatimiseen. Huolehdit käyttöomaisuuskirjanpidosta […] Lue lisää »

Asumistyväisyyskyselyn arvonnan voittajat ratkenneet

Verkkokauppa.comin lahjakortit on nyt arvottu Kruunuasuntojen asumistyytyväisyyskyselyyn vastanneiden kesken. Onnetar suosi tällä kertaa Helsingissä, Jyväskylässä ja Tikkakoskella asuvia asiakkaitamme. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Onnea voittajille!

Nimitys talousyksikössä

Nina-Maria Pulli on aloittanut 3.12.2018 Kruunuasunnot Oy:n talouspäällikkönä. Nina-Maria toimii Kruunuasuntojen talousyksikön esimiehenä. Toivotamme Nina-Marian tervetulleeksi.

Katso lisää: