Epäiletkö Kruunuasuntojen toimineen vastuulliselle yritykselle sopimattomalla tavalla? Oletko huomannut väärinkäytöksiä yrityksen liiketoiminnassa tai työntekijöiden toiminnassa? Löysitkö menettelytapoja, jotka ovat ristiriidassa arvojemme kanssa? Ilmoitathan asiasta väärinkäytösten ilmoitusjärjestelmäämme, eli whistleblowing-palveluumme. Pääset siihen alla olevasta linkistä. Meille rehellisyys ja läpinäkyvyys ovat kaikki kaikessa, joten otamme jokaisen epäilyn vakavasti ja tutkimme ne tapauskohtaisesti.

Asukkaita pyydämme huomioimaan, että tähän palveluun ei voi jättää vikailmoituksia tai muita asumiseen liittyviä yhteydenottopyyntöjä. Ne voi tehdä numeroon 020 743 2960 tai sähköpostitse huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi.

Lähetä väärinkäyttöilmoitus

 

Kuinka whistleblowing-palvelu toimii?

Whistleblowing-palvelu mahdollistaa ilmoituksen jättämisen täysin anonyymisti. Sitä voivat käyttää asukkaat, yhteistyökumppanit, muut asiakkaat ja oma henkilöstö. Ilmoitusten lähettäjiä ei voida tunnistaa, eikä vilpittömän ilmoituksen jättämisestä aiheudu ilmoittajille seuraamuksia. Ilmoituksen jättäjällä ei tarvitse olla todisteita epäilyksestään, mutta ilmoituksen tulee kuitenkin perustua tosiasioihin.

Palvelu opastaa sinua ilmoituksen tekemisessä. Lähettämisen jälkeen saat henkilökohtaisen linkin ja PIN-koodin, joiden avulla voit seurata asian etenemistä. Talleta linkki ja PIN-koodi itsellesi turvalliseen paikkaan. Saatamme lähettää sinulle myöhemmin lisäkysymyksiä tai vastauksen ilmoitukseesi. Säilyt nimettömänä koko asian hoitamisen ajan.

Palvelua ylläpitää ulkopuolinen kumppanimme Granite, jotta voimme varmistaa ilmoitusten salauksen, nimettömyyden ja luottamuksellisuuden. Palvelu on EU:n whistleblower-direktiivin mukainen.

Kiitos, kun autat yritystämme säilymään vastuullisena ja läpinäkyvänä.

Yhteydenotto

KRUUNUASUNNOT OY
Elimäenkatu 25-27
00510 HELSINKI

asukkaiden 24/7 palvelunumero: 020 743 2960 (puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min), vaihde: 020 743 2950 (puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

asukkaiden yhteydenotot: huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi, asuntotiedustelut: vuokraus@kruunuasunnot.fi, muut yhteydenotot: etunimi.sukunimi@kruunuasunnot.fi

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite: 003715449513
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions
Välittäjän tunnus: 003710948874