Älä luovuta avaimiasi ulkopuolisille hetkeksikään. Mikäli luovutat avaimesi, olet vastuussa niiden käytöstä.

Soita palvelunumeroon 020 743 2960, mikäli

  • haluat teettää lisää avaimia.
  • olet kadottanut avaimesi, vaikka kyseessä olisi vain vara-avain.
  • olet unohtanut avaimesi ja tarvitset jonkun päästämään sinut asuntoosi sisälle.

Ovenavauspalvelua voi saada vain taloyhtiön asukasluetteloon merkitty henkilö. Avauksen pyytäjän on ennen oven avausta todistettava henkilöllisyytensä. Huoltoyhtiö perii avausmaksun asukkaalta.

Kiinteistöyhtiö huolehtii tarvittaessa lukkojen uudelleensarjoituksen ja uusien avainten hankinnan. Asukas on velvollinen korvaamaan aiheutuneet kustannukset.

Muista, että vuokrasopimukseesi sisältyy AsumisPLUS-vakuutus, joka kattaa osittain oven avaamisesta ja mahdollisesta lukon uusimisesta aiheutuvia kustannuksia, kun avain on kadonnut asukkaalta tai se on varastettu. Lisätietoa vakuutuksesta löydät täältä.

Turvalukon, varmuusketjun ja ovisilmän voi asennuttaa oveen omalla kustannuksellaan valtuutetulla lukkoliikkeellä. Ilmoita turvalukosta isännöitsijälle ja luovuta yksi turvalukon avaimista isännöitsijälle. Muuttaessasi pois on nämä asennukset jätettävä korvauksetta paikoilleen ja luovutettava varmuuslukon avaimet vuokranantajalle.

Palauta kaikki avaimet (myös turvalukon, jos sellainen on), kun muutat asunnosta pois. Mikäli asukas hukkaa, tai ei luovuta kaikkia vuokranantajalta saatuja avaimia, uusitaan vähintään asunnon oven lukitus. Tapauskohtaisesti voidaan joutua uusimaan myös yleisten tilojen lukitus. Uusimisesta johtuvat kustannukset veloitetaan asukkaalta.

Yhteydenotto

KRUUNUASUNNOT OY
Elimäenkatu 25-27
00510 HELSINKI

asukkaiden 24/7 palvelunumero: 020 743 2960 (puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min), vaihde: 020 743 2950 (puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

asukkaiden yhteydenotot: huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi, asuntotiedustelut: vuokraus@kruunuasunnot.fi, muut yhteydenotot: etunimi.sukunimi@kruunuasunnot.fi

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite: 003715449513
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions
Välittäjän tunnus: 003710948874