Siirry sisältöön

Television kanavanumerointi muuttuu kaapeli-tv:ssä

Kaapeli-tv:n kanavien numeroinnit muuttuvat 31.8. klo 10-15 välisenä aikana. Jatkossa kanavalistan alussa ovat HD-kanavat ja vasta niiden perässä pienemmällä tarkkuudella lähetettävät kanavat. Esimerkiksi kanavapaikalle 1 vaihtuu Yle TV1 HD.

Artikkeli kuva

Suurin osa televisioista päivittää kanavat automaattisesti. Päivityksen aikana lähetyksessä voi olla katkoksia.

Jos kanavat eivät päivity automaattisesti, voit kokeilla sammuttaa laitteen ja irroittaa sähköjohdon hetkeksi. Mikäli tämä ei auta, kannattaa hakea television kanavat uudelleen ja tarvittaessa palauttaa tehdasasetukset. Tarkemmat ohjeet tähän löydät oman televisiosi käyttöohjeista.

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä operaattorisi asiakaspalveluun.

Elisa: Lisätietoja peruskanavamuutoksesta löydät täältä. 
Katso täältä Elisan asiakaspalvelun yhteystiedot.

DNA: Lisätietoja peruskanavamuutoksesta löydät täältä.
Katso täältä asiakaspalvelun yhteystiedot.

Telia: Lisätietoja peruskanavamuutoksesta löydät täältä. Jos tarvitset tukea tehdasasetusten palauttamisessa ja kanavahaussa, soita Telia Helpin numeroon 0600 10 100 (2,25 €/min + mpm/pvm). Telia Helppi palvelee arkisin klo 8–20 ja arkilauantaisin 9–16.30. Saat lisätietoja Helpin palveluista osoitteesta telia.fi/helppi

Kaisanet: Lisätietoja peruskanavamuutoksesta löydät täältä. KaisaNet tarjoaa viritysapua hintaan 25 eur/käynti. Lisätietoja voi kysyä numerosta 0800 391 000.

Karjaan Puhelin: Lisätietoja peruskanavamuutoksesta löydät täältä. Jos tarvitset apua, voit tilata Karjaan Puhelimelta kanavanhakuapua 25 euron hintaan. Karjaan Puhelimen asiakaspalvelun numero on 019 278 480. Tiistaina 31.8. he palvelevat puhelimitse klo 18 asti.

Lounea: Lisätietoja peruskanavamuutoksesta löydät täältä. Neuvoja ja apuja annetaan numerossa 0800 912 345. Numero on käytössä ti 31.8.2021 alkaen ja puhelu on maksuton.

Tähtikuitu: katso täältä asiakaspalvelun yhteystiedot.

Jos et tiedä omaa operaattoriasi, voit tarkistaa sen asukassivuiltamme kiinteistön tiedoista tai täältä.