Etusivu

Kruunuasunnot myy 1.200 asuntoa käsittävän kiinteistökokonaisuuden

Kruunuasunnot Oy on saanut päätökseen toimenpiteet n. 1.200 asuntoa käsittävän kiinteistökokonaisuuden myymisestä. Myytävät kohteet ovat vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja ja ne sijaitsevat 12 kaupunkikeskuksessa eri puolilla Suomea. Kiinteistökauppana toteutettavan myynnin esisopimus on allekirjoitettu 23.05.2023 ja sen loppuunsaattamisen aikataulutavoite on kesä 2023.

Osion kuva

Asukkaille

Miten voimme auttaa

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa asuntojen vuokrausta ja asumista koskevissa asioissa:

p. 020 743 2960 johon vastataan 24/7 tai
huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi
(puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Miksi Kruunuasunnot?

Olemme luotettava ja vastuullinen vuokranantaja. Meillä on koti sinua varten, etsitpä kaupunkikotia keskustan ytimestä tai rauhaisaa rivitaloasuntoa luonnon helmasta.

Lue lisää

Avaimet-asiakaslehti

Avaimet-asiakaslehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Voit lukea lehtiä vuodesta 2016 lähtien.

Lue asiakaslehteä

Vinkit ja ideat

Näytä kaikki

Tehdään asumisesta yhdessä turvallista

Meistä jokainen voi omilla toimillaan vaikuttaa siihen, miten turvallista omassa asuintalossa asuminen on. Turvallisuus on yhteistyön tulos ja siihen on oma roolinsa niin taloyhtiön tekemillä ratkaisuilla kuin myös asukkaan omilla valinnoilla ja toimilla. Ohessa olemme koonneet vinkkejä, miten Sinä asukkaana voit vaikuttaa turvalliseen asumiseen.

Lue lisää

Helpot vinkit vedenkulutuksen vähentämiseen

Meistä jokainen voi vähentää vedenkulutustaan ja näin säästää energiaa ja luontoa. Omilla tottumuksilla ja valinnoilla on merkitystä ja erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota lämpimän veden käyttöön. Alla muutamia vinkkejä.

Lue lisää

Jätteiden lajittelu kotitalouksissa

Kotitalouksissa kulutetaan monenlaisia hyödykkeitä ja samalla tuotetaan jätettä. Tällä kaikella on merkittävät ilmastovaikutukset. Jokainen kotitalous pystyy vaikuttamaan maapallon luonnonvarojen käyttöön oman hiilijalanjäljen pienentämisellä.

Lue lisää