Siirry sisältöön

Yritysvastuuraportti 2021 on nyt julkaistu

Vastuullisuus on Kruunuasuntojen tärkeimpiä arvoja ja työskentelemme sen eteen joka päivä. Vastuullisuusohjelmamme mukaisesti etenemme kohti hiilineutraalia asumista ja tavoitteemme on tehdä asumisesta myös entistä vaivattomampaa. Haluamme olla lähellä ihmistä. Varmistamme myös liiketoimintamme eettisyyden.

Artikkeli kuva

Osana vuosille 2020–2023 laadittua vastuullisuusohjelmaa, olemme julkaisseet myös hiilineutraaliuden tiekartan ja tavoitteena on olla hiilineutraali kiinteistöjen energiankäytön osalta vuoteen 2030 mennessä. Tiekartta kokoaa yhteen suunnitelman, jolla yrityksemme pystyy etenemään kohti hiilineutraaliutta seuraavien kahdeksan vuoden aikana.

Mittaamme vastuullisuustavoitteidemme toteutumista vuosittaisessa yritysvastuuraportissa. Tuoreen yritysvastuuraporttimme mukaan moni tavoitteistamme on jo saavutettu. Vuonna 2021 onnistuimme erityisesti seuraavissa asioissa:

  • Aiempien vuosien tapaan saimme hyvät arvosanat muun muassa asiakastyytyväisyydestä sekä henkilöstötyytyväisyydestä.
  • Uudistimme asukassivut ja asuntohaun vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita ja järjestimme henkilöstöllemme vastuullisuuskoulutusta.
  • Päästöt ovat vähentyneet jopa 17 % vuodesta 2018 kiinteistökannan hallitun uudistamisen, uudisrakennusten energiatehokkuuden ja käytettävien energialähteiden päästövähenemien ansiosta.
  • Olemme panostaneet vahvasti uudiskohteidemme esteettömyyteen sekä muokkautuvuuteen mahdollistaen näin pitkäaikaisen asumisen.

Raportointimme noudattaa kansainvälistä GRI-standardiohjeistoa (GRI=Global Reporting Initiative), joka on kansainvälinen standardimuotoinen ja yleisesti hyväksytty toimintamalli yritysvastuun raportointiin.

Tutustu vuoden 2021 yritysvastuuraporttimme tiivistelmään:

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Lue raportin koko versio:

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.