Siirry sisältöön

A-energialuokan talo on valmistunut Espoon Finnooseen

Uusi kerrostalo on valmistunut merelliseen Espoon Finnooseen! 8-kerroksisessa talossa on 67 asuntoa yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Asukkaiden käytössä ovat kerhotila, pesula, saunaosasto, Postin automaatti ja yhteiskäyttöauto. Pysäköintihallissa on tavallisten autopaikkojen lisäksi sähköautojen latauspiste ja vehreällä kansipihallä on oleskelu- ja leikkipaikat.

Artikkeli kuva

Peijinkuja 3:n energialuokka on A, johon päästiin muun muassa asentamalla aurinkopaneeleita katolle. Asunnot ovat esteettömiä, eli niihin pääsee kulkemaan hyvin myös lastenrattaiden kanssa tai pyörätuolilla. Ulko-ovien avausta helpottavat avustavat ovipumput.

Lemmikit toivotetaan tervetulleiksi uusiin koteihin, mutta tupakointi sen sijaan on kielletty asunnoissa ja parvekkeilla. Vuokraan sisältyy 100 Mbit/s nettiyhteys.

Liikkuminen julkisilla on myös sujuvaa. Talon vieressä on bussipysäkki ja viereisen metroaseman liikennöinti alkaa vuoden 2023 aikana. Asukkaiden käytössä on myös yhteiskäyttöauto.

Pintamateriaalit

Katso tästä esitteestä asuntojen pintamateriaalit

Lisätietoja:
Milja Koivuniemi
milja.koivuniemi@kruunuasunnot.fi
020 743 2964

Finnoossa kaikki palvelut lähellä

Merellinen Finnoo on kestävästi kehittyvä kaupunginosa, joka kasvaa luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Alue muodostuu kodiksi noin 17 000 asukkaalle valmistuessaan kokonaisuudessaan 2030-luvulla. Peijinkuja 3:n välittömässä läheisyydessä on metroasema, jonka liikennöinti alkaa vuoden 2023 aikana ja jonka luokse saadaan Finnoon keskustan palvelut. Parin kilometrin päässä taas sijaitsee kauppakeskus Iso Omena. Täällä asut ja liikut sujuvasti myös ilman omaa autoa.

Luonnonsuojelualueiden lisäksi alueelle on suunniteltu puistoalueita virkistäytymiseen. Tulevaisuudessa asuinalue jatkuu aina kävelyetäisyydellä olevaan merenrantaan saakka.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.