Siirry sisältöön

Uudet asukassivut julkaistu

Olemme avanneet uudet asukassivut, jotka helpottavat asukkaidemme sähköistä asiointia ja parantavat tiedonkulkua.

Artikkeli kuva

Asukassivut löytyvät täältä. Arvomme kaikkien 30.6. mennessä asukassivuille rekisteröityneiden käyttäjien kesken 3 kpl 150 euron arvoisia lahjakortteja Verkkokauppa.comiin, joten nyt kannattaa tutustua uusien sivujen sisältöön!

Ensimmäisellä kerralla palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautuminen onnistuu vain, jos järjestelmään on tallennettu asukkaan henkilöturvatunnus vuokrasopimuksen teon yhteydessä. Jos henkilöturvatunnus puuttuu, se voidaan lisätä tietoihin jälkikäteen. Pyydämme asukkaita ottamaan näissä tapauksissa yhteyttä palvelunumeroomme 020 743 2960 tai sähköpostiin huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi

Vahvan tunnistautumisen jälkeen asukas pääsee syöttämään sähköpostiosoitteensa ja luomaan oman salasanan. Lopuksi sähköpostiin tulee viesti, jossa on linkki rekisteröitymisen vahvistamiseen. Kun linkistä klikkaa 24 tunnin sisällä, pääsee syöttämään salasanan uudelleen ja kirjautumaan sisään palveluun.

Asukassivuilta löydät muun muassa:

Tiedotteet

Tänne julkaistaan jatkossa kaikki samat asukastiedotteet, jotka jaetaan paperitiedotteina asukkaiden postiluukkuihin. Näin pääset lukemaan uusimmat tiedotteemme, vaikka olisit lomareissulla tai työmatkalla toisella paikkakunnalla.

Vikailmoitukset

Täällä voit jättää vikailmoituksia ja halutessasi liittää niihin valokuvia.

Oma talous

Voit tarkastella vuokrasopimustasi, maksutietojasi ja maksuhistoriaasi. Valitettavasti maksutiedot näkyvät tällä hetkellä väärin. Asukkaan saldo voi näkyä miinusmerkkisenä, vaikka asukas olisi maksanut kaikki laskunsa ajallaan. Tämä johtuu todennäköisesti vesilaskujemme laskutustavasta ja selvitämme vikaa parhaillaan. Asukkaiden ei tarvitse välittää virheellisistä saldoista tai maksaa Kruunuasunnoille ylimääräisiä maksuja niiden takia. Pahoittelemme suuresti virheellisistä saldoista aiheutuvaa haittaa.

Kiinteistön tiedot

Täältä löydät pelastussuunnitelman ja tiedot esimerkiksi siitä, onko kotitalossasi pesutupaa, kuivaushuoneita tai sähköautojen latauspistettä. Jos vuokraasi sisältyy ilmainen nettiyhteys, operaattorin kohdalle on kirjoitettu, miltä yritykseltä nettiyhteys tulee.

Dokumentit

Jos vuokraasi sisältyy ilmainen nettiyhteys, sen kytkemisohjeet löytyvät täältä. Osalla taloista dokumenteissa on myös kodinkoneiden käyttöohjeita, yhteistilojen karttoja ja muita asumiseen liittyviä hyödyllisiä ohjeita. Pääset katsomaan kaikki dokumentit klikkaamalla ”Näytä kaikki”.

Tervetuloa tutustumaan uuteen palveluumme!