Siirry sisältöön

Talosaunat otetaan taas käyttöön

Koronatilanteen parantuessa olemme päättäneet avata talosaunat asukkaiden käyttöön. Aloitamme asukkaiden viikkosaunavuorot pääsääntöisesti 1.6. Poikkeuksena on Hämeenlinnan Vanhakaupunki, jossa edetään asukastiedotteessa mainittujen päivämäärien mukaan. Lenkkisaunoja ei edelleenkään pidetä asukkaiden turvallisuuden vuoksi.

Artikkeli kuva

Toukokuun lopussa 24.5. alkavalla viikolla pidetään viikon mittainen kokeilujakso, jonka aikana testaamme ja säädämme saunojen ohjausjärjestelmän asetuksia. Tuon viikon aikana asukkaat saavat saunoa ilmaiseksi omilla saunavuoroillaan. Jos sauna ei ole lämmennyt oikeaan aikaan, pyydämme asukkaita ottamaan yhteyttä palvelunumeroon 020 743 2960 tai laittamaan sähköpostia osoitteeseen huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi. Samojen yhteystietojen kautta voi myös tiedustella vapaita saunavuoroja.

Kruunuasunnot ei voi taata saunatilojen täydellistä hygieenisyyttä, sillä tiloja ei ole mahdollista siivota peräkkäisten saunavuorojen välillä. Jokainen asukas harkitsee omalta osaltaan, onko saunominen hänelle turvallista vallitsevissa olosuhteissa. Pyydämme saunojia kiinnittämään erityistä huomiota käsi- ja yskimishygieniaan saunatiloilla kulkiessaan. Lisäksi pyydämme heitä siistimään tilat oman käyttönsä jälkeen, jotta seuraavien on mukava tulla saunomaan.

Mukavia löylyhetkiä!