Siirry sisältöön

Asiakastyytyväisyyskyselystä hyvät tulokset

Vuoden 2021 asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan asukkaamme ovat erittäin tyytyväisiä Kruunuasunnoilla asumiseen. Kokonaisarvosanaksi saimme 3,9 asteikolla 1-5, mikä on yhtä hyvä tulos kuin edellisenä vuonna.

Artikkeli kuva

Kiitosta saivat tällä kertaa erityisesti asiakaspalvelu vuokrauksessa, autopaikkojen ja saunavuorojen varaamisessa sekä laskutuksessa. Yli 4:n arvosanaan ylsi näiden lisäksi asumisen ja viihtyvyyden teema, joka kattaa talojen rauhallisuuden ja järjestyksen, sijainnin, kunnon, viihtyvyyden sekä Kruunuasuntojen vastuullisuuden ja ympäristöystävällisyyden.

Kruunuasuntojen tiedottamisen, asukassivujen ja sähköisen asioinnin palveluiden koettiin parantuneen, kun vuonna 2021 otettiin käyttöön uusi asuntohaku ja uudet asukassivut. Asukkaiden toiveesta tiedottamisessa on alettu hyödyntää kirjeiden lisäksi sähköposteja ja akuuteissa tilanteissa myös tekstiviestejä. Viestintää kehitetään edelleen vuonna 2022, kun uusimme Kruunuasuntojen kotisivut.

Asukkaat pääsevät lukemaan kyselyn tuloksista tarkemmin asukassivuiltamme.

Sähköinen kysely nosti vastausprosenttia

Kruunuasunnot lähettää joka vuosi laajan asiakastyytyväisyyskyselyn kaikille asukkailleen. Syyskaudella 2021 pidettyyn kyselyyn saatiin noin 940 vastausta ja vastausprosentti kasvoi 39:ään.

Uudistimme sekä kyselyn sisältöä että toteutustapaa, kun kyselyt lähetettiin asukkaille tällä kertaa sähköpostitse tai tekstiviestitse. Halutessaan asukkaiden oli mahdollista tilata itselleen postitettava paperiversio. Uuden jakelutavan ansiosta saimme yli kaksinkertaisen määrän vastauksia verrattuna edellisen vuoden kyselyyn.

Kiitos kaikille asukkaillemme, jotka käyttivät aikaansa palautteen antamiseen!

Arvontavoittajat

Vastaajien kesken arvottiin 500, 300 ja 200 euron arvoiset lahjakortit Verkkokauppa.comiin. Onnekkaat voittajat ovat Jari Mikkelistä, Niklas Kouvolasta ja Yildiz Kirkkonummelta.

Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.