Asumisedut

AsumisPLUS-VAKUUTUSETU

AsumisPLUS on vakuutus, joka kattaa monipuolisesti taloyhtiön alueella asukkaille ja talkooväelle sattuvat tapaturmat. Korvauksen piiriin kuuluvat taloyhtiön piha-alueella, yhteisissä tiloissa ja talkoisiin liittyvillä matkoilla tapahtuneet tapaturmat. Vakuutuksesta voi saada korvausta tapaturman hoitokuluihin ja mahdollisesta pysyvästä haitasta. Ja mikä parasta, vakuutuksessa ei ole omavastuuta tapaturmien osalta. Esimerkiksi silmälasit kuuluvat vakuutuksen piiriin. Omaisuuden korvausten osalta noudatetaan 50 € omavastuuta ja korvaukselle on 500 € katto vahinkoa kohden.

AsumisPLUSsan piiriin kuuluu myös avainturva, joka kattaa osittain oven avaamisesta ja mahdollisesta lukon uusimisesta aiheutuvia kustannuksia, kun avain on kadonnut asukkaalta tai se on varastettu. Vakuutuskorvaus on korkeintaan 200 € eikä siihen kuulu omavastuuta.

Lisäksi vakuutus kattaa vahingon sattuessa myös rajallisesti sijaisasumisesta aiheutuvia kuluja. Tarkemmat tiedot vakuutuseduista ja ohjeista, miten menetellä vahinkotapauksissa, löytyvät Kruunuasuntojen asukassivuilta. Hakemuksessa tarvittavat vakuutusnumerot ovat 102-3601 ja 119-4842. Vakuutuskorvauksen hakemisessa asioidaan suoraan vakuutusyhtiön kanssa. Vakuutuksen on myöntänyt AIG Europe Ltd sivuliike.

Lisätietoja:
Howden Finland Oy, 09 5420 2400 tai osoitteesta finland@howdengroup.com,
AIG Europe Ltd sivuliike palvelunumero 020 303 456 tai asiakaspalvelu@aig.com

ALENNUS FENNIAN VAKUUTUKSISTA

Kruunuasuntojen asukkaat saavat 20 % alennuksen Fennian kautta otetuista vakuutuksista (etu ei koske liikennevakuutusta tai sairauskuluvakuutusta). Jos haluat hyödyntää Fennian tarjoaman vakuutusedun, jätä yhteystietosi Fennian sivuilla www.fennia.fi/yhteydenotto-kotitalous. Mainitse yhteydenotossa olevasi Kruunuasuntojen asukas. Fenniasta ollaan tämän jälkeen yhteydessä sinuun vakuutusasioissa.

VUOKRAAN SISÄLTYVÄ LAAJAKAISTAYHTEYS

Kruunuasunnot neuvottelee eri operaattoreiden kanssa omistamiensa taloyhtiöiden liittämisestä laajakaistaan. Kaikilla alueilla laajakaistan saaminen ei valitettavasti ole mahdollista muun muassa maantieteellisistä syistä. Tavoitteena on saada mahdollisimman moneen taloyhtiöön 10 M internetyhteys, joka sisältyy asunnon vuokraan. Neuvottelut etenevät kesän aikana.

Seuraa taloyhtiösi ilmoitustaulua tai Kruunuasuntojen asukassivuja. Sinne tulee tieto, kun taloyhtiö on liitetty laajakaistaverkkoon ja toimintaohjeet miten edetä sen käyttöönotossa.