Haluatko viihtyä luonnon helmassa vai kaupungin sykkeessä?

Kruunuasunnot tarjoaa persoonallisia vuokra-asuntoja yksiöistä perheasuntoihin. Meiltä löydät juuri sinulle sopivan kodin, etsitpä sitten näppärää kaupunkikotia tai rauhaisaa rivitaloasuntoa luonnon helmasta. Toimimme 19 paikkakunnalla eri puolilla Suomea, muun muassa Helsingissä, Tuusulassa, Kirkkonummella, Raaseporissa, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Mikkelissä, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Sodankylässä. Löydät eri paikkakuntien asuntojen esittelyvideoita tämän sivun alareunasta.

Katso vapaat vuokra-asunnot ja lähetä asuntohakemus
Täällä

tai täytä suoraan asuntohakemus
Täällä

Vuokrausehdot

Lemmikit ovat tervetulleita kaikkiin koteihin. Tupakointi sen sijaan on kielletty asunnoissa ja parvekkeilla. Asukkailla tulee olla laaja kotivakuutus voimassa koko vuokralla asumisensa ajan. Vesimaksu peritään erikseen ja asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Vuokrasopimus tehdään toistaiseksi voimassaolevana, missä ensimmäinen irtisanomispäivä on 5 kuukauden päässä sopimuksen alkamisesta. Tämän jälkeen on voimassa normaali kalenterikuukauden mittainen irtisanominen. Irtisanominen lasketaan kuukauden viimeisestä päivästä, eli jos irtisanot asunnon esimerkiksi 1. tammikuuta, vuokrasopimus päättyy helmikuun loppuun.

Vuokrat tarkistetaan vuosittain 1. tammikuuta. Vuokran määrä on sidottu elinkustannusindeksiin, mutta mahdollinen korotus on kuitenkin vähintään 3 prosenttia.

Luottotiedot tarkistetaan.

Tutustu taloihin:

Alla olevat videot eivät näy, mikäli olet estänyt evästeiden käytön.

Tutustu toimintaamme:

Alla oleva esite ei näy, mikäli olet estänyt evästeiden käytön.

Yhteydenotto

KRUUNUASUNNOT OY
Elimäenkatu 25-27
00510 HELSINKI

puh: 020 743 2950

etunimi.sukunimi@kruunuasunnot.fi

Verkkolaskuosoite: 003715449513
Verkkolaskuoperaattori: Opus Capita Group Oy
Välittäjän tunnus: 003710948874