Koti sinua varten

Kruunuasunnot Oy rakennuttaa, vuokraa ja kehittää laadukkaita asuntoja 19 paikkakunnalla ympäri Suomen aina Helsingistä Sodankylään. Toimintaan kuuluu myös asuntojen vuokrauksen ja hallinnoinnin palveluiden tuottamista. Yritys hallinnoi noin 2400 asuntoa, joista se omistaa itse noin 2000.

Missio

Kruunuasunnot tarjoaa koteja erilaisiin asumistarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Kehitämme asuntoja ja asumisviihtyvyyttä sekä ylläpidämme ja kehitämme vastuullamme olevaa merkittävää kiinteistöomaisuutta.

Arvot

  • Lähellä ihmistä: meitä on helppo lähestyä, sillä olemme olemassa asiakkaitamme varten
  • Vastuullinen: toteutamme kestävän kehityksen periaatteita liiketoiminnassamme
  • Innovatiivinen: kehitämme kiinteistöjä ja asumisen palveluita ennakkoluulottomasti

Visio

Kruunuasunnot on monipuolinen turvallisen asumisen tekijä.

  • Palveleva: tarjoamme asukkaillemme vaivattoman arjen, jossa asiat hoituvat helposti
  • Edelläkävijä: olemme edelläkävijöitä palveluiden tuottamisessa ja asumisen energiatehokkuudessa
  • Kestävä: vuokra-asuntomme ovat markkinoiden turvallisimpia ja pitkäikäisimpiä

Toiminta

Alla olevan esite ei näy, mikäli olet estänyt evästeiden käytön. Voit lukea esitteen myös täältä

Historia

Kruunuasunnot perustettiin vuonna 1999 tehostamaan Puolustusvoimien vuokra-asuntojen hallinnointia. Vuosina 1999—2001 Kruunuasunnoille siirrettiin noin 5300 Puolustusvoimien asuntoa.

Tämän jälkeen Kruunuasunnot on ostanut lisää kiinteistöjä sekä rakennuttanut uusia taloja muun muassa Helsinkiin, Jyväskylään, Turkuun, Hämeenlinnaan, Sodankylään ja Rovaniemelle. Vanhoja kohteita on perusparannettu järjestelmällisesti. Joitakin kohteita on myyty tai purettu pois.

Kruunuasuntojen omistaja oli aluksi Suomen valtion kiinteistösijoitusyhtiö Kapiteeli Oyj, joka sittemmin sulautui osaksi valtion sijoitusyhtiö Solidium Oy:tä. Nykyisin Solidium on jaettu arvopaperiliiketoimintaa harjoittavaksi Solidiumiksi ja kiinteistöliiketoimintaa harjoittavaksi Governia Oy:ksi, joista jälkimmäinen on Kruunuasuntojen emoyhtiö.

Nykyään Kruunuasunnot omistaa, vuokraa ja rakennuttaa vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja 19 paikkakunnalla ympäri Suomen. Lisäksi toimintaan kuuluu asumiseen liittyvien palveluiden tuottamista.

Epäiletkö väärinkäytöstä tai sopimatonta toimintaa?

Täytä väärinkäyttöilmoitus

Yhteydenotto

KRUUNUASUNNOT OY
Elimäenkatu 25-27
00510 HELSINKI

asukkaiden 24/7 palvelunumero: 020 743 2960 (puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min), vaihde: 020 743 2950 (puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

asukkaiden yhteydenotot: huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi, asuntotiedustelut: vuokraus@kruunuasunnot.fi, muut yhteydenotot: etunimi.sukunimi@kruunuasunnot.fi

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite: 003715449513
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions
Välittäjän tunnus: 003710948874