Tampereella on vapaita vuokra-asuntoja Turtolassa ja Jankassa.

Mitä maksaa? Paljonko neliöitä? Klikkaamalla tästä voit tarkistaa Tampereen vapaiden ja vapautuvien asuntojen vuokrahinnat, pohjapiirrokset ja muut yksityiskohdat:

VUOKRA JA MUUT TIEDOT

Täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus:

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Tutustu Turtolan kohteisiin

Vapaana ja vapautumassa asuntoja Turtolankadulla ja Sotilaankujalla.

Hyvät kulkuyhteydet ja asumista helpottavia ratkaisuja

Turtolan asunnot sijaitsevat kauppakeskuksen läheisyydessä, mistä on hyvät kulkuyhteydet sekä Tampereen keskustan että Hervannan suuntiin. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa noin 100 metriä, ja alle kilometrin päähän on tulossa raitiovaunupysäkki, josta pääsee ratikan kyytiin.

Asuntojen edut

  • Molempien kohteiden asukkaille vuokraan sisältyy 10M ilmainen nettiyhteys.
  • Asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto sekä sähköautojen latauspiste.
  • Porraskäytävät on sisustettu viihtyisiksi taideteoksilla.

Turtola: Turtolankatu 2

Tampereen Turtolassa sijaitseva kaunis kerrostalo valmistui vuonna 2019. Asuminen on helppoa ja ympäristöystävällistä B-energialuokan talossa, jossa on aurinkoenergiaa keräävä katto. Asukkaiden arkea helpottaa myös talon oma Postin automaatti.

Mitä maksaa? Paljonko neliöitä? Klikkaamalla tästä voit tarkistaa Turtolankadun vapaiden ja vapautuvien asuntojen vuokrahinnat, pohjapiirrokset ja muut yksityiskohdat:

VUOKRA JA MUUT TIEDOT

Täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus:

TÄYTÄ HAKEMUS

Asunnot on rakennettu elinkaariesteettömiksi, minkä ansiosta ne sopivat kaikenikäisille lapsista ikäihmisiin, lemmikkejä unohtamatta. Talossa on vain vähän kynnyksiä ja ulko-ovien avausta helpottaa avustava ovipumppu. Talossa on sauna ja hissi. Lemmikit ovat tervetulleita.

Talosauna

 

Kuvia asuntojen sisätiloista:

Katso vapaat asunnot ja tarkemmat asuntokohtaiset tiedot: Turtolankatu 2.

Täytä sähköinen hakemus.

Turtola: Sotilaankuja 7 ja 9

1960-luvulla rakennetut talot on remontoitu vuosina 2012-2013 ja niiden energialuokka on F/2013.

Mitä maksaa? Paljonko neliöitä? Klikkaamalla tästä voit tarkistaa Sotilaankujan vapaiden ja vapautuvien asuntojen vuokrahinnat, pohjapiirrokset ja muut yksityiskohdat:

VUOKRA JA MUUT TIEDOT

Täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus:

TÄYTÄ HAKEMUS

Sotilaankuja 9
Sotilaankuja 7

Loistava lapsiperheille

Lapsiperheitä ilahduttaa tieto siitä, että koulu ja päiväkoti sijaitsevat kilometrin säteellä. Talon suuressa pihapiirissä on vehreät nurmialueet ja leikkikentällä lapset voivat leikkiä ilman, että tarvitsee varoa autoja. Talossa on sauna ja pesutupa. Osassa asunnoista on oma sauna. Lemmikit ovat tervetulleita.

Kuvia asuntojen sisätiloista:

Sotilaankuja 9
Sotilaankuja 9
Sotilaankuja 9
Sotilaankuja 7
Sotilaankuja 7

 

Tutustu Jankan kohteeseen

Asuntoja on vapaana osoitteessa Ristinarkuntie 20. A-energialuokan kerrosalo on valmistunut 2020 ja sijaitsee loistavalla paikalla. Palvelut ja ulkoilumahdollisuudet ovat lähellä ja bussimatka keskustaan sujuu vartissa.

Vuokriin sisältyy 10M ilmainen nettiyhteys ja asukkaana pääset käyttämään talojen omaan Postin automaattia sekä sähköautojen latauspistettä. Esteettömiin asuntoihin pääsee kulkemaan helposti myös lastenrattaiden kanssa tai pyörätuolilla.

Mitä maksaa? Paljonko neliöitä? Klikkaamalla tästä voit tarkistaa Ristinarkuntien vapaiden ja vapautuvien asuntojen vuokrahinnat, pohjapiirrokset ja muut yksityiskohdat:

VUOKRA JA MUUT TIEDOT

Täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus:

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Ota yhteyttä

Lisätietoja antaa:

Kaitainen, Tiina
Puh. 020 130 3010
tiina.kaitainen@colliers.com

Yhteydenotto

KRUUNUASUNNOT OY
Elimäenkatu 25-27
00510 HELSINKI

asukkaiden 24/7 palvelunumero: 020 743 2960 (puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min), vaihde: 020 743 2950 (puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

asukkaiden yhteydenotot: huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi, asuntotiedustelut: vuokraus@kruunuasunnot.fi, muut yhteydenotot: etunimi.sukunimi@kruunuasunnot.fi

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite: 003715449513
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions
Välittäjän tunnus: 003710948874