Tuusulan Rykmentinpuiston uusi kerrostalo sijaitsee palveluiden äärellä

Rakennutamme Tuusulaan Pataljoonantie 2:een kerrostalon, johon tulee 50 laadukasta vuokra-asuntoa. Joukossa on ihastuttavia yksiöitä, kaksioita sekä muutama kolmio. Rakennustyöt alkoivat kesällä 2019 ja talon arvioitu valmistumisaika on 02/2021.

Lattioihin tulee kaunista puukuvioista vinyylikorkkia ja kylpyhuoneet laatoitetaan. Keittiön väreissä toistuvat tyylikään harmaa ja valkoinen.

Asunnot rakennetaan elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Kodista ei tarvitse muuttaa pois toimintakyvyn heikkenemisen tai ikääntymisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muuntamaan eri tarpeisiin. Kylpyhuoneisiin on mahdollista lisätä jälkikäteen tukikahvoja asukkaan omalla kustannuksella ja isompien asuntojen keittiöihin voidaan muokata työtaso pyörätuolia käyttävälle henkilölle poistamalla alakaappeja.

Asukkaita ilahduttavat yhteiskäyttöauto ja Postin automaatti

Rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Taloon asennetaan edistyksellinen aurinkokatto, joka tuottaa puhdasta aurinkoenergiaa kiinteistösähkön tarpeisiin.

Vuokraan sisältyy ilmainen nettiyhteys ja vedestä laskutetaan kulutuksen mukaan. Arkea helpottavat asunnosta löytyvä astianpesukone, talon asukkaiden yhteinen pesutupa sekä 2 kuivaushuonetta. Kattokerrokseen tehdään myös sauna ja kerhotilat, joista on hyvät näköalat.

Lisäksi asukkaita ilahduttavat talon oma Postin automaatti ja yhteiskäyttöauto. Parkkipaikalle saadaan myös sähköautojen latauspiste.

Toivotamme lemmikit tervetulleiksi näihin koteihin!

Rykmentinpuistossa kaikki on lähellä

Pataljoonantie 2 sijaitsee Hyrylän keskustan itäosassa. Kyseessä on Rykmentinpuiston uuden kaava-alueen ensimmäinen toteutettava rakennuskohde.

Alueesta rakentuu lähivuosina 15 000 asukkaan vehreä ja luonnonläheinen kyläkaupunki, jossa kaikki tarvitsemasi palvelut sijaitsevat aivan lähellä. Kaupat, terveyskeskus, kirjasto ja uimahalli löytyvät muutaman sadan metrin päästä.

Paikalta ajaa Helsinkiin noin puolessa tunnissa. Myös joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät, sillä alueella toimii Helsingin seudun joukkoliikenne.

Pataljoonantieltä on matkaa linja-autoasemalle noin 500 metriä, josta on hyvät bussiyhteydet muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Keravan rautatieasemalle. Lentoasemalle puolestaan on matkaa reilut 10 kilometriä.

Kulttuurista pitäville suosittelemme retkiä elämykselliselle Tuusulanjärvelle, josta voit lukea lisää täältä.

Asuntoja vuokraa

Milja Koivuniemi
puh. 020 743 2964
milja.koivuniemi@kruunuasunnot.fi

Jätä asuntohakemus täältä.

Alla näet esimerkkejä asuntojen pohjakuvista, jotka tarkentuvat lähempänä talon valmistumisen ajankohtaa. Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla.