Tuusulan Rykmentinpuiston uusi kerrostalo sijaitsee palveluiden äärellä

Pataljoonantie 2 on kaunis tiilistä rakennettu kerrostalo, joka sijaitsee loistavalla paikalla Rykmentinpuiston uudella asuinalueella Tuusulan Hyrylässä. Talossa on 50 laadukasta vuokra-asuntoa, joiden joukossa on  ihastuttavia yksiöitä, kaksioita sekä muutama kolmio. Katso vapaat asunnot täältä ja jätä asuntohakemus täältä.

Asunnot ovat kauniita, valoisia ja hyvin varusteltuja. Lattiat ovat miellyttävää vinyylikorkkia, seinät maalatut ja kylpyhuoneet tyylikkäästi laatoitetut. Keittotiloissa arkea helpottavat laadukkaat keraamiset liedet sekä astianpesukoneet. Esteettömät asunnot sopivat kaikenikäisille lemmikkejä unohtamatta.

Yhteiskäyttöauto, Postin automaatti ja muut asukasedut

B-energialuokan talo hyödyntää itse tuotettua aurinkosähköä ja säästää energiaa lämmöntalteenottojärjestelmän kautta. Asukkaiden arkea helpottavat vuokraan sisältyvä 10Mbit/s nettiyhteys, pesutupa, talon oma Postin automaatti, yhteiskäyttöauto ja sähköautojen latauspiste. Talossa on pesutupa, yhteissauna ja hyvät kerhotilat.

Rykmentinpuistossa kaikki on lähellä

Rykmentinpuistosta rakentuu lähivuosina 15 000 asukkaan vehreä ja luonnonläheinen kyläkaupunki, jossa kaikki tarvitsemasi palvelut sijaitsevat aivan lähellä. Kaupat, terveyskeskus, kirjasto ja uimahalli löytyvät muutaman sadan metrin päästä.

Paikalta ajaa Helsinkiin noin puolessa tunnissa. Myös joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät, sillä alueella toimii Helsingin seudun joukkoliikenne. Pataljoonantieltä on matkaa linja-autoasemalle noin 500 metriä, josta on hyvät bussiyhteydet muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Keravan rautatieasemalle.

Kulttuurista pitäville suosittelemme retkiä elämykselliselle Tuusulanjärvelle, josta voit lukea lisää täältä.

Asuntoja vuokraa

Pia Uusikartano-Alatalo
puh. 020 743 2963
pia.uusikartano@kruunuasunnot.fi

Jätä asuntohakemus täältä.

Alla näet esimerkkejä asuntojen pohjakuvista. Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla.