Tuusulan Rykmentinpuistoon tulossa kuusikerroksinen kerrostalo

Rakennutamme Tuusulan Hyrylään Pataljoonantie 2:een kerrostalon, johon tulee 50 laadukasta vuokra-asuntoa. Joukossa on ihastuttavia 31-32,5 m² yksiöitä, 33-45 m² kaksioita sekä muutama 68 m² kolmio. Kattokerrokseen tehdään sauna ja kerhotilat, joista on hyvät näköalat. Näihin koteihin toivotamme tervetulleiksi myös lemmikit.

Rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Taloon asennetaan edistyksellinen aurinkokatto, joka tuottaa vihreää aurinkoenergiaa kiinteistösähkön tarpeisiin. Asukkaat pääsevät ajamaan Omago-yhteiskäyttöautolla ja parkkipaikalle tulee 2 sähköautojen latauspistettä. Lisäksi asukkaita ilahduttaa talon oma Smartpost-pakettiautomaatti, jonka avulla voi lähettää ja vastaanottaa paketteja.

Asunnot rakennetaan elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Kodista ei tarvitse muuttaa pois toimintakyvyn heikkenemisen tai ikääntymisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muuntamaan eri tarpeisiin esimerkiksi erilaisilla tukikahvoilla.

Rakennustyöt alkavat kesällä 2019 ja talon arvioitu valmistumisaika on kesäkuussa 2020. Kyseessä on Rykmentinpuiston uuden kaava-alueen ensimmäinen toteutettava rakennuskohde. Alueesta rakentuu lähivuosina 15 000 asukkaan vehreä ja luonnonläheinen kyläkaupunki, jossa kaikki tarvitsemasi palvelut sijaitsevat aivan lähellä.

 

Pataljoonantie 2:n asuntoja vuokraa

Milja Koivuniemi
puh. 020 743 2964
milja.koivuniemi@kruunuasunnot.fi

Jätä asuntohakemus täältä. Huomioithan, että hakemus on voimassa oletuksena vain 3 kuukautta. Kirjoita Muut toivomukset -kohtaan, että haluat hakea asuntoa nimen omaan Pataljoonantie 2:sta, jolloin hakemuksen käsittelijä voi pidentää hakemuksen voimassaoloaikaa.