Turun Linnanfälttiin valmistuu kaksi puukerrostaloa

Rakennutamme kaksi puukerrostaloa Turun Linnanfältin uudelle puukerrostaloalueelle. Raitiokuja 4 C ja D koostuvat yhteensä 64 kodikkaasta vuokra-asunnosta, joista on vain kivenheitto Turun linnalle tai Aurajoen varteen. Turun keskusta on kävelymatkan päässä ja paikalta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Näihin koteihin toivotamme tervetulleiksi myös lemmikit!

Rakennusyhtiö NCC aloitti rakennustyöt keväällä 2019 ja talot valmistuvat arvion mukaan kesällä 2020. Toiseen taloon tulee aurinkokatto, jonka tuottama vihreä aurinkoenergia käytetään kiinteistösähköön. Parkkihalliin puolestaan saadaan tavallisten autopaikkojen lisäksi 2 sähköautojen latauspistettä. Asukkaita ilahduttaa myös korttelin oma SmartPost-pakettiautomaatti, jonka avulla voi lähettää ja vastaanottaa postipaketteja.

Asuntoihin tulee kauniit puukuvioiset vinyylilattiat ja laadukkaat keittiön kalusteet. Kylpyhuoneet laatoitetaan kokonaan. Lähes lattianrajasta alkavat suuret ikkunat päästävät sisään paljon ihanaa luonnonvaloa.

Asunnot rakennetaan elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Kodista ei tarvitse muuttaa pois ikääntymisen tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muuntamaan eri tarpeisiin. Esimerkiksi kylpyhuoneeseen voidaan tarvittaessa asentaa erilaisia tukikahvoja. Talojen ulko-ovien avausta puolestaan helpottaa avustava ovipumppu. Näissä kodeissa on turvallista ja helppoa asua.

Linnanfältistä kasvaa kokonainen puukaupunginosa

Kruunuasunnot rakennuttaa Linnanfälttiin kokonaisen korttelin verran puukerrostaloja. Raitiokuja 4 C ja D valmistuvat ensin ja keväällä 2021 viereen valmistuvat Amiraalistonkatu 10 A ja B. Lue lisää Amiraalistonkadun asunnoista täältä.

Linnanfältin asuinalue oli vuosien 2004—2010 puurakentamisen edistämisohjelman valtakunnallinen pilottikohde. Nyt Turun linnan ja Aurajoen läheisyyteen muodostuva kokonaisuus on yksi Suomen suurimmista puukerrostalohankkeista. Alueelle tulee 2—5-kerroksisia puukerrostaloja noin 1500 asukkaalle.

Ihastuttava Linnanfältti hurmaa kävijät kävelykujineen, viheristutuksineen ja murrettuine värimaailmoineen. Tämä moderni kaupunginosa on raikas, mutta vaalii samalla perinteitä. Autot sijoitetaan kansipihojen alla sijaitseviin parkkihalleihin, joten lasten on turvallista leikkiä pihalla.

Asuntoja vuokraa

Eeva Panttila
Realia asuntovuokraus
puh. 010 228 4117
eeva.panttila@realia.fi

Jätä asuntohakemus täältä.

Alla näet asuntojen pohjakuvat, jotka tarkentuvat lähempänä talojen valmistumisen ajankohtaa. Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla.