Turun Linnanfälttiin nousee kaksi puukerrostaloa

Rakennutamme kaksi puukerrostaloa Turun Linnanfältin puukerrostaloalueelle osoitteeseen Raitiokuja 4. Taloihin tulee yhteensä 64 kodikasta asuntoa. Kaunis Aurajoki on aivan vieressä, ja osasta asunnoista tulee olemaan näköyhteys Turun linnaan. Näihin koteihin toivotamme tervetulleiksi myös lemmikit!

Rakennusyhtiö NCC aloitti rakennustyöt keväällä 2019 ja talot valmistuvat arvion mukaan kesällä 2020. Taloihin asennetaan aurinkokatot, joiden tuottama vihreä aurinkoenergia käytetään kiinteistösähköön. Parkkipaikalle puolestaan on tulossa 2 sähköautojen latauspistettä. Asukkaita ilahduttaa lisäksi talojen oma Smartpost-pakettiautomaatti, jonka avulla voi lähettää ja vastaanottaa postipaketteja.

Asunnot rakennetaan elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Kodista ei tarvitse muuttaa pois ikääntymisen tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muuntamaan eri tarpeisiin. Esimerkiksi kylpyhuoneeseen voidaan asentaa erilaisia tukikahvoja.

Linnanfältistä kasvaa kokonainen puukaupunginosa

Linnanfältin asuinalue oli vuosien 2004—2010 puurakentamisen edistämisohjelman valtakunnallinen pilottikohde. Nyt Turun linnan ja Aurajoen läheisyyteen muodostuva kokonaisuus on yksi Suomen suurimmista puukerrostalohankkeista. Alueelle tulee 2—5-kerroksisia puukerrostaloja noin 1500 asukkaalle. Tarkoituksena on luoda viihtyisä, historialliseen kaupunkimiljööseen istuva asuinalue.

Raitiokuja 4:n asuntoja vuokraa

Eeva Panttila
Realia asuntovuokraus
puh. 010 228 4117
eeva.panttila@realia.fi

Jätä asuntohakemus täältä. Huomioithan, että hakemus on voimassa oletuksena vain 3 kuukautta. Kirjoita Muut toivomukset -kohtaan, että haluat hakea asuntoa nimen omaan Raitiokuja 4:stä, jolloin hakemuksen käsittelijä voi pidentää hakemuksen voimassaoloaikaa.

Alla näet esimerkkejä asuntojen pohjakuvista. Kuvat saa suuremmiksi hiirellä klikkaamalla.