Rakennutamme lisää puukerrostaloja Linnanfälttiin

Kruunuasunnot rakennuttaa Turun Linnanfälttiin 2 uutta puukerrostaloa samaan kortteliin Amiraalistonkatu 10 C:n ja D:n kanssa. Uusien talojen osoite on Amiraalistonkatu 10 A ja B ja ne valmistuvat arvion mukaan maaliskuussa 2021. Puuntuoksuista korttelia piristää yhteinen vehreä sisäpiha.

Amiraalistonkadun taloista rakennetaan 3-4-kerroksisia ja niihin tulee yhteensä 64 kodikasta vuokra-asuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä kolmioihin. Asuntoihin saadaan kauniit puukuvioiset vinyylikorkkilattiat ja laadukkaat keittiön kalusteet. Isot, lattianrajasta alkavat ikkunat päästävät sisään paljon auringonvaloa. Kylpyhuoneet laatoitetaan.

Asunnot rakennetaan elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Koteihin on helppo kulkea esimerkiksi lastenrattaiden kanssa tai pyörätuolilla. Ulko-ovien avausta helpottaa avustava ovipumppu ja talossa on vain vähän kynnyksiä. Kylpyhuoneet rakennetaan siten, että asukkaan on mahdollista asennuttaa sinne tukikahvoja. Isoimpien asuntojen keittiöihin voidaan muokata työtaso pyörätuolia käyttävälle henkilölle poistamalla alakaappeja.

Hyödynnämme aurinkoenergiaa

Toiseen taloon asennetaan aurinkokatto, joka tuottaa puhdasta sähköä kiinteistösähkön tarpeisiin. Taloihin on tulossa myös huoneistokohtainen ilmanvaihdon lämmöntalteenottojärjestelmä ja etäohjattava lämpötilansäätöjärjestelmä, jotka säästävät energiaa.

Parkkihalliin saadaan tavallisten autopaikkojen lisäksi 2 sähköautojen latauspistettä. Asukkaita ilahduttaa myös korttelin oma Postin automaatti, jonka avulla voi lähettää ja vastaanottaa postipaketteja.


Linnanfältistä kasvaa kokonainen puukaupunginosa

Ihastuttava Linnanfältti hurmaa kävijät kävelykujineen, viheristutuksineen ja murrettuine värimaailmoineen. Tämä moderni kaupunginosa on raikas, mutta vaalii samalla perinteitä. Autot sijoitetaan kansipihojen alla sijaitseviin parkkihalleihin, joten lasten on turvallista leikkiä pihalla.

Linnanfältin asuinalue oli vuosien 2004—2010 puurakentamisen edistämisohjelman valtakunnallinen pilottikohde. Nyt Turun linnan ja Aurajoen läheisyyteen muodostuva kokonaisuus on yksi Suomen suurimmista puukerrostalohankkeista. Alueelle tulee 2—5-kerroksisia puukerrostaloja noin 1500 asukkaalle. Linnanfältin viimeiset rakenteilla olevat talot valmistuvat lähivuosina.

Kodit valmistuvat erinomaiselle paikalle, sillä Turun keskusta on kävelymatkan päässä ja paikalta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan.

Asuntoja vuokraa

Eeva Panttila
Realia asuntovuokraus
puh. 010 228 4117
eeva.panttila@realia.fi

Jätä asuntohakemus täältä.

Alla näet esimerkkejä asuntojen pohjakuvista, jotka tarkentuvat vielä lähempänä valmistumisen ajankohtaa. Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla.