Rakennutamme lisää puukerrostaloja Linnanfälttiin

Kruunuasunnot rakennuttaa Turun Linnanfälttiin 2 uutta puukerrostaloa samaan kortteliin Raitiokuja 4 C:n ja D:n talojen kanssa. Amiraalistonkatu 10 A:n ja B:n rakentaminen aloitettiin vuosien 2019 ja 2020 vaihteessa ja ne valmistuvat keväällä 2021. Talot jakavat yhteisen vehreän sisäpihan Raitiokujan talojen kanssa.

Amiraalistonkadun taloista rakennetaan 3-4-kerroksisia ja niihin tulee yhteensä 64 kodikasta vuokra-asuntoa. Asuntoihin saadaan kauniit puukuvioiset vinyylikorkkilattiat ja laadukkaat keittiön kalusteet. Isot, lähes lattianrajasta alkavat ikkunat päästävät sisään paljon auringonvaloa. Kylpyhuoneet laatoitetaan.

Asunnot rakennetaan elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Kodista ei tarvitse muuttaa pois ikääntymisen tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muuntamaan eri tarpeisiin. Esimerkiksi kylpyhuoneeseen voidaan tarvittaessa asentaa erilaisia tukikahvoja. Talojen ulko-ovien avausta helpottaa avustava ovipumppu.

Hyödynnämme aurinkoenergiaa

Toiseen taloon laitetaan aurinkokatto, joka tuottaa puhdasta sähköä kiinteistösähkön tarpeisiin. Taloihin on tulossa myös huoneistokohtainen ilmanvaihdon lämmöntalteenottojärjestelmä ja etäohjattava lämpötilansäätöjärjestelmä, jotka säästävät energiaa.

Parkkihalliin saadaan tavallisten autopaikkojen lisäksi 2 sähköautojen latauspistettä. Asukkaita ilahduttaa myös korttelin oma Postin automaatti, jonka avulla voi lähettää ja vastaanottaa postipaketteja.


Linnanfältistä kasvaa kokonainen puukaupunginosa

Ihastuttava Linnanfältti hurmaa kävijät kävelykujineen, viheristutuksineen ja murrettuine värimaailmoineen. Tämä moderni kaupunginosa on raikas, mutta vaalii samalla perinteitä. Autot sijoitetaan kansipihojen alla sijaitseviin parkkihalleihin, joten lasten on turvallista leikkiä pihalla.

Linnanfältin asuinalue oli vuosien 2004—2010 puurakentamisen edistämisohjelman valtakunnallinen pilottikohde. Nyt Turun linnan ja Aurajoen läheisyyteen muodostuva kokonaisuus on yksi Suomen suurimmista puukerrostalohankkeista. Alueelle tulee 2—5-kerroksisia puukerrostaloja noin 1500 asukkaalle. Linnanfältin viimeiset rakenteilla olevat talot valmistuvat lähivuosina.

Kodit valmistuvat erinomaiselle paikalle, sillä Turun keskusta on kävelymatkan päässä ja paikalta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan.

Asuntoja vuokraa

Eeva Panttila
Realia asuntovuokraus
puh. 010 228 4117
eeva.panttila@realia.fi

Jätä asuntohakemus täältä. Huomioithan, että hakemus on voimassa oletuksena vain 3 kuukautta. Kirjoita Muut toivomukset -kohtaan, että haluat hakea asuntoa nimen omaan Amiraalistonkadulta, jolloin hakemuksen käsittelijä voi pidentää hakemuksen voimassaoloaikaa.

Alla näet esimerkkejä asuntojen pohjakuvista, jotka tarkentuvat vielä lähempänä valmistumisen ajankohtaa. Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla.