Kauniita koteja Turun Linnanfältin puukerrostaloissa

Kruunuasunnot rakennuttaa Turun Linnanfälttiin 2 uutta puukerrostaloa osoitteeseen Amiraalistonkatu 10 A ja B. Kauniit ja ekologiset vuokra-asunnot valmistuvat arvion mukaan maaliskuussa 2021. Katso vapaat asunnot täältä ja jätä asuntohakemus täältä.

Asuntojen lattiat ovat miellyttävää vinyylikorkkia, seinät maalatut ja kylpyhuoneet kokonaan laatoitetut. Keittotiloissa arkea helpottavat laadukkaat keraamiset liedet sekä astianpesukoneet.

Asunnot rakennetaan esteettömiksi, eli niihin on helppo kulkea lastenrattaiden kanssa, kauppakassit kädessä tai pyörätuolilla. Lemmikit toivotetaan tervetulleiksi, mutta tupakointi sen sijaan on kielletty asunnoissa, parvekkeilla ja huoneistopihoilla. Vuokriin sisältyy 10 Mbit/s nettiyhteys, minkä lisäksi asukkaita ilahduttaa korttelin oma Postin automaatti.

 

Hyödynnämme aurinkoenergiaa

Talot hyödyntävät itse tuotettua aurinkosähköä ja säästävät energiaa huoneistokohtaisen lämmöntalteenottojärjestelmän sekä etäohjattavan lämpötilansäätöjärjestelmän avulla.

Parkkihallissa on tavallisten autopaikkojen lisäksi 2 sähköautojen latauspistettä.

Linnanfältistä kasvaa kokonainen puukaupunginosa

Ihastuttava Linnanfältti hurmaa kävijät kävelykujineen, viheristutuksineen ja murrettuine värimaailmoineen. Autot sijoitetaan kansipihojen alla sijaitseviin parkkihalleihin, joten lasten on turvallista leikkiä pihalla.

Linnanfältin asuinalue oli vuosien 2004—2010 puurakentamisen edistämisohjelman valtakunnallinen pilottikohde. Nyt Turun linnan ja Aurajoen läheisyyteen muodostuva kokonaisuus on yksi Suomen suurimmista puukerrostalohankkeista. Alueelle tulee 2—5-kerroksisia puukerrostaloja noin 1500 asukkaalle. Linnanfältin viimeiset rakenteilla olevat talot valmistuvat lähivuosina.

Kodit valmistuvat erinomaiselle paikalle, sillä Turun keskusta on kävelymatkan päässä ja paikalta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan.

Asuntoja vuokraa

Eeva Panttila
Realia asuntovuokraus
puh. 010 228 4117
eeva.panttila@realia.fi

Alla näet esimerkkejä asuntojen pohjakuvista, jotka tarkentuvat vielä lähempänä valmistumisen ajankohtaa. Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla.