Tampereen Jankan uudet kerrostalot hyödyntävät aurinkoenergiaa

Rakennamme Tampereen Jankaan kaksi viihtyisää kerrostaloa osoitteeseen Ristinarkuntie 20. Sammonpuisto ja Sammonpolku -nimisiin taloihin tulee laadukkaita yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, jotka valmistuvat arvion mukaan heinäkuussa 2020. Vuokraan sisältyy 10M ilmainen nettiyhteys.

Taloihin tulee aurinkokatto, jonka tuottama vihreä energia käytetään kiinteistösähköön. Parkkipaikalle puolestaan saadaan 2 sähköautojen latauspistettä.

Asuntomme rakennetaan elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Kodista ei tarvitse muuttaa pois ikääntymisen tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muokkaamaan eri tarpeisiin. Näihin koteihin toivotamme tervetulleiksi myös lemmikit!

   

Ruokakauppa samassa korttelissa

Sammonpuisto ja Sammonpolku ovat osa Jankan uutta ja viihtyisää asuinkorttelia, josta löytyy oma ruokakauppa. Koulu, Hakametsän jäähalli ja golfkenttä ovat myös lähellä. Ulkoilijat ilahtuvat alueen puistoista ja luontopoluista.

Tampereen keskustaan on hyvät kulkuyhteydet, sillä bussimatka keskustorille kestää vain vartin.

Etäisyyksiä:

  • Tampereen keskusta 4,8 kilometriä
  • Tampereen yliopiston keskustan kampus 4,5 kilometriä
  • Tampereen yliopiston Hervannan kampus 5,2 kilometriä
  • Peruskoulu 400 metriä
  • Päiväkoti 200 metriä
  • Tampereen yliopistollinen sairaala 3,2 kilometriä

Asuntoja vuokraa

Tiina Kaitainen, Colliers International Finland
puh. 020 130 3010
tiina.kaitainen@colliers.com                     

Jätä asuntohakemus täältä.

Alla asuntojen pohjakuvat, jotka tarkentuvat lähempänä talon valmistumisen ajankohtaa. Kuvat saa suuremmiksi hiirellä klikkaamalla.

 

 

Alla näet kuvia esittelyhuoneistosta, joka on pohjakerroksen kolmio: