A-energialuokan talo rakenteilla Espoon Finnooseen

Peijinkuja 3

Rakennutamme uutta kerrostaloa merelliseen Espoon Finnooseen! 8-kerroksiseen taloon tulee 67 asuntoa yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Asukkaiden käytössä ovat kerhotila, pesula, saunaosasto ja Postin automaatti. Pysäköintihalliin saadaan tavallisten autopaikkojen lisäksi sähköautojen latauspiste ja vehreälle kansipihalle tulee oleskelu- ja leikkipaikat.

Peijinkuja 3:n energialuokaksi tulee A, johon päästään muun muassa asentamalla aurinkopaneeleita katolle. Asunnot ovat esteettömiä, eli niihin pääsee kulkemaan hyvin myös lastenrattaiden kanssa tai pyörätuolilla. Ulko-ovien avausta helpottavat avustavat ovipumput.

Talo valmistuu arvion mukaan maaliskuussa 2022.

Pintamateriaalit

Katso tästä esitteestä asuntojen pintamateriaalit

Huoneistotyypit

1h+kt 31 m²
1h+kt 37,5 m²
2h+kt 43 m²
2h+kt 45 m²
2h+kt 50,5 m²
2h+kt 51 m²
2h+kt 43 m²
3h+kt 61 m²
4h+kt 77 m²

Vuokraus

Kruunuasunnot
vuokraus@kruunuasunnot.fi
020 743 2950 (puhelun hinta 8,4 snt/min)

Finnoossa kaikki palvelut lähellä

Merellinen Finnoo on kestävästi kehittyvä kaupunginosa, joka kasvaa luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Alue muodostuu kodiksi noin 17 000 asukkaalle valmistuessaan kokonaisuudessaan 2030-luvulla. Peijinkuja 3:n välittömään läheisyyteen valmistuu arviolta vuonna 2023 metroasema, jonka luokse saadaan Finnoon keskustan palvelut. Täällä asut ja liikut sujuvasti myös ilman omaa autoa.

Luonnonsuojelualueiden lisäksi alueelle on suunniteltu puistoalueita virkistäytymiseen. Tulevaisuudessa asuinalue jatkuu aina kävelyetäisyydellä olevaan merenrantaan saakka.