A-energialuokan talo valmistunut Espoon Finnooseen

Havainnekuva, Peijinkuja 3 vuokra-asunnot

Peijinkuja 3

Uusi kerrostalo on valmistunut merelliseen Espoon Finnooseen! 8-kerroksisessa talossa on 67 asuntoa yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Asukkaiden käytössä ovat kerhotila, pesula, saunaosasto, Postin automaatti ja yhteiskäyttöauto. Pysäköintihallissa on tavallisten autopaikkojen lisäksi sähköautojen latauspiste ja vehreällä kansipihalla on oleskelu- ja leikkipaikat.

Peijinkuja 3:n energialuokka on A, johon päästiin muun muassa asentamalla aurinkopaneeleita katolle. Asunnot ovat esteettömiä, eli niihin pääsee kulkemaan hyvin myös lastenrattaiden kanssa tai pyörätuolilla. Ulko-ovien avausta helpottavat avustavat ovipumput.

Lemmikit toivotetaan tervetulleiksi uusiin koteihin, mutta tupakointi sen sijaan on kielletty asunnoissa ja parvekkeilla. Vuokraan sisältyy 100 Mbit/s nettiyhteys.

Liikkuminen julkisilla on myös sujuvaa. Talon vieressä on bussipysäkki ja viereisen metroaseman liikennöinti alkaa vuoden 2023 aikana.

Katso tästä vuokrat:

VUOKRA JA MUUT TIEDOT

Pintamateriaalit

Katso tästä esitteestä asuntojen pintamateriaalit

Huoneistotyypit

1h+kt 31 m²
1h+kt 37,5 m²
2h+kt 43 m²
2h+kt 45 m²
2h+kt 50,5 m²
2h+kt 51 m²
2h+kt 43 m²
3h+kt 61 m²
4h+kt 77 m²

Vuokraus

TÄYTÄ HAKEMUS

Lisätietoja:
Milja Koivuniemi
milja.koivuniemi@kruunuasunnot.fi
020 743 2964

Valokuvia esittelyasunnosta

Esittelyasuntona on ensimmäisen asuinkerroksen 37,5 m² parvekkeellinen yksiö. Sisustetusta asunnosta hahmottaa hyvin, kuinka paljon huonekaluja tämän kokoiseen yksiöön mahtuu.

Finnoossa kaikki palvelut lähellä

Merellinen Finnoo on kestävästi kehittyvä kaupunginosa, joka kasvaa luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Alue muodostuu kodiksi noin 17 000 asukkaalle valmistuessaan kokonaisuudessaan 2030-luvulla. Peijinkuja 3:n välittömään läheisyyteen valmistuu arviolta vuonna 2023 metroasema, jonka luokse saadaan Finnoon keskustan palvelut. Parin kilometrin päässä taas sijaitsee kauppakeskus Iso Omena. Täällä asut ja liikut sujuvasti myös ilman omaa autoa.

Luonnonsuojelualueiden lisäksi alueelle on suunniteltu puistoalueita virkistäytymiseen. Tulevaisuudessa asuinalue jatkuu aina kävelyetäisyydellä olevaan merenrantaan saakka.

Visualisointikuvia asunnoista

1h+kt, 31 m²
1h+kt 37,5 m²
2h+kt 43 m²
3h+kt 61 m²
2h+kt 51 m²