A-energialuokan talo rakenteilla Espoon Finnooseen

Rakennutamme uutta kerrostaloa merelliseen Espoon Finnooseen! 8-kerroksiseen taloon tulee 67 asuntoa yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Asukkaiden käytössä ovat kerhotila, pesula, saunaosasto ja Postin automaatti. Pysäköintihalliin saadaan tavallisten autopaikkojen lisäksi sähköautojen latauspiste ja vehreälle kansipihalle tulee oleskelu- ja leikkipaikat.

Talon energialuokaksi tulee A, johon päästään muun muassa asentamalla aurinkopaneeleita katolle. Asunnot ovat esteettömiä, eli niihin pääsee kulkemaan hyvin myös lastenrattaiden kanssa tai pyörätuolilla. Ulko-ovien avausta helpottavat avustavat ovipumput.

Talo valmistuu keväällä 2022. Päivitämme tämän sivun tietoja lähempänä talon valmistumisajankohtaa.

Finnoossa kaikki palvelut lähellä

Merellinen Finnoo on kestävästi kehittyvä kaupunginosa, joka kasvaa luonnon monimuotoisuutta kunnioittaen. Sijainti  on erinomainen: talon välittömään läheisyyteen valmistuu metroasema arvion mukaan vuonna 2023 ja palvelut löytyvät lähietäisyydeltä. Merenranta on myös lähellä.

Läheisten luonnonsuojelualueiden lisäksi alueelle on suunniteltu puistoalueita virkistäytymiseen, ja asuinalue jatkuu aina kävelyetäisyydellä olevaan merenrantaan saakka. Alue muodostuu kodiksi noin 17 000 asukkaalle valmistuessaan kokonaisuudessaan 2030-luvulla. Tavoitteena on, että asuntojen lisäksi alueelle syntyy työpaikkoja ja arjen palveluita.