Kruunuasunnot vastaa kiinteistön ja asuntojen normaalin kulumisen aiheuttamista korjauksista ja asukas vastaa aiheuttamistaan tai tarvitsemistaan korjaus- ja muutostöistä, jotka eivät johdu asunnon normaalista kulumisesta.

Asuntoa ei saa remontoida ilman isännöitsijän lupaa. Kiellettyä on muun muassa

  • seinien tapetoiminen ja maalaaminen.
  • pintojen panelointi.
  • lattiapäällysteen vaihtaminen.
  • reikien tekeminen kylpyhuoneen seiniin tai lattioihin.
  • reikien poraaminen seiniin.
  • kiinteiden kalusteiden asentaminen.

Asuntoa saa remontoida vain isännöitsijän antamalla kirjallisella luvalla. Isännöitsijä sopii asukkaan kanssa tarvittavista asioista ja antaa tarvittavat ohjeet. Yleensä isännöitsijä tarkastaa omatoimisesti tehdyt korjaus- ja muutostyöt. Tarkastuskäynneistä voidaan laskuttaa yhtiökohtaisen käytännön mukaan. Pintamateriaalitietoja voi tiedustella isännöitsijältä. Uusissa taloissa ei myönnetä lupaa remontoimiselle takuuaikana.

Asukas vastaa remontoimisen kustannuksista eikä niitä korvata hänelle, ellei erityisestä syystä etukäteen toisin sovita. Asukkaan on omalla kustannuksellaan palautettava huoneistossa tehdyt muutostyöt ennalleen vuokrasopimuksen päättyessä, ellei erityisestä syystä toisin sovita. Esimerkiksi kiinteät kalusteet tulee purkaa ennen poismuuttoa. Kiinteistöyhtiö ei ota säilytettäväksi asukkaan purkamia rakennusosia tai kalusteita.

Mikäli asukkaan itse tekemiä korjaus- ja muutostöitä puretaan esimerkiksi kiinteistössä tehtävän peruskorjauksen takia, ei Kruunuasunnot ole velvollinen maksamaan asukkaalle korvauksia.

Yhteydenotto

KRUUNUASUNNOT OY
Elimäenkatu 25-27
00510 HELSINKI

asukkaiden 24/7 palvelunumero: 020 743 2960 (puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min), vaihde: 020 743 2950 (puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

asukkaiden yhteydenotot: huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi, asuntotiedustelut: vuokraus@kruunuasunnot.fi, muut yhteydenotot: etunimi.sukunimi@kruunuasunnot.fi

Verkkolaskutiedot
Verkkolaskuosoite: 003715449513
Verkkolaskuoperaattori: OpusCapita Solutions
Välittäjän tunnus: 003710948874