Vuoden 2020 yhteiskuntavastuun ensimmäinen väliraportti on nyt julkaistu

Kerromme vastuullisuustyöstämme vuosittain julkaistavissa yhteiskuntavastuuraporteissa. Raportit tehdään kansainvälisten GRI-standardien (Global Reporting Initiative) mukaisesti.

Vuosikoosteiden lisäksi julkaisemme väliraportteja siitä, miten kuluvan vuoden tavoitteiden saavuttaminen on edistynyt. Alta pääset lukemaan vuoden 2020 ensimmäisen väliraportin. Siinä tarkastellaan neljää eri osa-aluetta, eli Kruunuasuntojen liiketoimintaa, asiakaspalvelua, ympäristötekoja ja työyhteisöä.

Valitettavasti koronavirustilanne on hidastanut tavotteiden täyttymistä tänä vuonna, eikä esimerkiksi asukaskokouksia ole voitu järjestää. Työskentelemme kuitenkin sen eteen, että saamme asukaskokoukset pidettyä syyskaudella, samoin kuin muut vielä täyttämättä jääneet tavoitteet.

Vuonna 2021 yhteiskuntavastuuraporttiemme osa-alueet ja tavoitteet päivitetään. Sitä varten keräämme asiakkailtamme ja muilta yhteistyökumppaneiltamme erillisellä kyselyllä mielipiteitä siitä, millaista vastuullisuustyötä Kruunuasuntojen tulisi tehdä. Näistä päästään lukemaan tarkemmin tulevissa raporteissa.

Avainsanat: , , .