Vuoden 2020 vastuullisuustavoitteista suurin osa jo saavutettu

Vastuullisuus on yksi Kruunuasuntojen tärkeimmistä arvoista ja työskentelemme sen eteen joka päivä. Rakennamme turvallisia, terveitä ja viihtyisiä asuinympäristöjä, pienennämme ympäristövaikutustamme ja toimimme aktiivisesti ilmastonmuutosta vastaan. Pidämme hyvää huolta niin asiakkaistamme kuin työntekijöistämmekin.

Mittaamme vastuullisuustavoitteidemme toteutumista yhteiskuntavastuuraporteissa, jotka tehdään kansainvälisten GRI-standardien mukaan. Vuoden 2020 toinen väliraportti on nyt valmistunut ja sen mukaan suurin osa kuluvan vuoden tavoitteista on saatu jo täytettyä. Olemme muun muassa aloittaneet uuden palvelualustan kehittämisen asukkaillemme, kehittäneet asiakaspalvelua ja lisänneet omaa uusiutuvan energian tuotantoa.

Koronavirustilanteen vaikutukset heijastuvat myös vastuullisuustavoitteidemme toteutumiseen. Koronan myötä viestintää on lisätty ja kiinteistöjen siivousta tehostettu, mutta sitä vastoin suunnitelmamme 10 asukastilaisuuksien järjestämisestä jouduttiin valitettavasti perumaan. Kuluvan vuoden NPS-lukumme on kuitenkin ollut hienot 50,4, mikä on selkeästi enemmän kuin edellisvuonna. Lue lisää tästä ja muista tavoitteistamme alla olevasta väliraportista.

Jos väliraportti ei näy evästeasetusten takia, voit lukea sen myös täältä.

Avainsanat: , .