Tuusulan Pataljoonantiellä juhlitaan jo harjannostajaisia — vuokrakodit valmistuvat syyskuuhun mennessä

Tuusulan Hyrylässä Rykmentinpuistossa on tänään torstaina juhlapäivä! Uudiskohteemme Pataljoonantie 2 on noussut harjakorkeuteensa, eli 6 kerrokseen.

Pataljoonantie 2:n rakennustyöt aloitettiin kesällä 2019 ja talo valmistuu arviolta syyskuuhun 2020 mennessä. Siihen tulee 50 laadukasta vuokra-asuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä kolmioihin.

Kyseessä on Rykmentinpuiston uuden kaava-alueen ensimmäinen rakennushanke. Sijainti Järvenpääntien vieressä luo talosta hienon maamerkin koko alueelle.

Kaikki palvelut, kuten kaupat, terveyskeskus, kirjasto ja uimahalli, löytyvät muutaman sadan metrin päästä. Myös joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät, sillä alueella toimii Helsingin seudun joukkoliikenne. Linja-autoasemalle on matkaa vain 500 metriä ja Helsinkiin ajaa omalla autolla puolessa tunnissa.

Aurinkokatto tuottaa puhdasta energiaa

Talon rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Taloon asennetaan edistyksellinen aurinkokatto, joka tuottaa puhdasta aurinkoenergiaa kiinteistösähkön tarpeisiin.

Käytämme tulevien asuntojen lämpötilojen optimointiin etäohjattavaa järjestelmää, joka ennakoi lämmitystarvetta muun muassa sääennusteiden pohjalta. Lisäksi asuntoihin tulee huoneistokohtainen lämmöntalteenottojärjestelmä, joka osaltaan säästää energiaa.

Tulevia asukkaita kannustetaan kuluttamaan vettä säästeliäästi laskuttamalla vedestä pelkän kulutuksen mukaan ja asentamalla kaikkien asuntojen seinille laadukkaat digitaaliset vedenkulutusnäytöt, joista asukkaat voivat helposti tarkastella omaa kulutustaan eri ajanjaksoilta.

Asukkaiden arkea helpottavat talon oma SmartPost-pakettiautomaatti ja Omago-yhteiskäyttösähköauto.

Kaikki uudiskohteemme ovat elinkaariesteettömiä

Kaikki uudiskohteemme rakennetaan elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Elinkaariesteettömyys tarkoittaa asumisen ja kulkemisen sujuvoittamista. Ulko-oven avausta helpottaa avustava ovipumppu, kynnyksiä on vain vähän ja asuntoihin pääsee kulkemaan pyörätuolilla.

Kodista ei tarvitse muuttaa pois toimintakyvyn heikkenemisen tai ikääntymisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muuntamaan eri tarpeisiin. Kylpyhuoneisiin on mahdollista asentaa tukikahvoja ja isompien asuntojen keittiöihin voidaan muokata työtaso pyörätuolia käyttävälle henkilölle poistamalla alakaappeja.

ASUNTOJA VUOKRAA

Milja Koivuniemi
puh. 020 743 2964
milja.koivuniemi@kruunuasunnot.fi

Jätä asuntohakemus täältä.

Avainsanat: , .