Tule meille töihin! Haemme nuorekkaaseen porukkaamme kahta määräaikaista taloushallinnon assistenttia

Kruunuasunnot on asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö, joka omistaa 2000 asuntoa aina Raaseporista Sodankylään. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Vallilassa. Haemme nyt nuorekkaaseen porukkaamme kahta taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen:

  • TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI, KESÄTYÖ
    Taloushallinnon assistentin tehtävä on määräaikainen 1.5.—31.8.2020. Toivomme, että voit aloittaa osa-aikaisesti jo maalis-huhtikuussa, sopimuksen mukaan.
  • TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI, ÄITIYS-/VANHEMPAINVAPAAN SIJAISUUS
    Sijaisuus määräaikainen ja alkaa 1.6.2020. Sijaisuus päättyy sijaistettavan henkilön palatessa työhön vanhempainvapaan tai mahdollisen hoitovapaan jälkeen.

Taloushallinnon assistentti hoitaa kiinteistökohteiden taloushallintoon liittyviä tehtäviä. Kesätyöntekijän ja äitiys-/vanhempainvapaan sijaistajan työtehtävät ovat samansisältöiset. Tehtäviin kuuluvat muun muassa

  • ostolaskujen käsittely
  • vuokra- ja käyttökorvauslaskutuksen sekä reskontran hoitaminen
  • muut taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävät

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työtapaa sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet jo ehtinyt hankkia hieman kokemusta kirjanpitotehtävistä. Tampuuri-järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme modernit työtilat Vallilassa, ammattitaitoiset työkaverit ja kilpailukykyisen palkan.

Lisätietoja tehtävistä antaa talouspäällikkö Nina-Maria Pulli (020 743 2972) ma 10.2. klo 13—14, pe 14.2. klo 13—14 ja ma 17.2. klo 10—11. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@kruunuasunnot.fi viimeistään 20.2.2020. Merkitse hakemukseen kumpaa tehtävää haet.

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.