Tule meille töihin! Haemme kahta messuapulaista ensi kesän asuntomessuille

Kruunuasunnot on asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö, joka omistaa noin 2000 asuntoa aina Raaseporista Sodankylään. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Haemme nuorekkaaseen porukkaamme kahta messuapulaista Kruunuasuntojen ständille Tuusulan asuntomessuille. Tehtävänä on esitellä Kruunuasuntoja ja sen toimintaa messuvieraille muun muassa jakamalla esitteitä ja houkuttelemalla ihmisiä osallistumaan kilpailuun. Työaika vaihtelee päivittäin ja tehtävä sisältää sekä ilta- että viikonlopputyötä.

Työsuhde alkaa kaksi viikkoa ennen messujen alkua ja päättyy viikko messujen jälkeen, eli kestää kokonaisuudessaan 22.6–16.8. Ennen messujen alkua annamme tarvittavan perehdytyksen Kruunuasuntojen toimintaan.

Olet positiivinen, ulospäinsuuntautunut ja iloinen asiakaspalvelija. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä etkä jää helposti sanattomaksi. Kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Katri Tattari (020 743 2980) perjantaina 6.3. klo 14–15 ja maanantaina 9.3. klo 10–11. Lähetä hakemus ansioluetteloineen sekä palkkatoivomus sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@kruunuasunnot.fi viimeistään 15.3.2020.

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.