Tule meille töihin: etsimme vuokrausneuvottelijan vuorotteluvapaasijaista

Kruunuasunnot etsii työyhteisöönsä lämminhenkistä ja asiakaspalvelutaitoista vuokrausneuvottelijan vuorotteluvapaasijaista. Työsuhde on määräaikainen ja se kestää 1.12.2020–31.5.2021. Tehtävää voivat hakea työttömät työnhakijat.

Vuokrausneuvottelijan vuorotteluvapaasijaisena huolehdit asuntojen vuokrauksesta aina asuntoilmoitusten kirjoittamisesta vuokrasopimusten laatimiseen asti. Olet yhteydessä asunnonhakijoihin ja varmistat, että heidän asiointinsa sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja mukavasti. Työhön kuuluu myös avainten hallinnointia sekä vuokrasopimusten päättämisiä ja niihin liittyviä tehtäviä.

Olet osa viisihenkistä vuokrauksen ja markkinoinnin yksikköämme. Teet tiivistä yhteistyötä myös kiinteistöpäälliköiden, taloushallinnon ja ulkoisten vuokraajien kanssa. Odotamme sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja ryhmätyöskentelytaitoja, kokemusta kiinteistöalalta ja kykyä toimia haastavissakin tilanteissa. Työtehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Tampuuri-ohjelmiston käyttökokemus katsotaan eduksi.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@kruunuasunnot.fi viimeistään 25.10.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Katri Tattari, puh. 020 743 2980
15.10. klo 14–15 ja 20.10. klo 15–16.

Kruunuasunnot Oy rakennuttaa ja vuokraa laadukkaita asuntoja 19 paikkakunnalla ympäri Suomen aina Helsingistä Sodankylään. Yritys hallinnoi noin 2300 asuntoa, joista se omistaa itse noin 1900. Toimintaan kuuluu myös asuntojen vuokrauksen ja hallinnoinnin palveluiden tuottamista. Kruunuasuntojen tärkeimmät arvot ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja innovatiivisuus, jotka ohjaavat kaikkea tekemistä.

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.