Toimenpiteet koronaviruksen ehkäisemiseksi jatkuvat

Saunavuorot

Peruutimme kaikki yhteissaunojen saunavuorot maaliskuun lopulta ja huhtikuulta, jotta voimme omalta osaltamme hillitä koronaviruksen leviämistä. Koska pandemia jatkuu yhä, peruutamme myös kaikki tulevat saunavuorot toistaiseksi, kunnes toisin ilmoitetaan. Peruuntuneista saunavuoroista ei veloiteta asukkaita.

Huoltotyöt

Talojen porraskäytäviä ja muita yhteistiloja siivotaan tehostetusti. Palvelumme toimivat normaalisti ja kiireellisiä huoltokäyntejä tehdään asuntoihin edelleen. Kiireettömät työt sen sijaan siirretään myöhemmälle ajankohdalle ja asuntotarkastukset tehdään pääsääntöisesti asuntojen ollessa tyhjillään. Poismuutossa avainten luovutukset ynnä muut asiat hoituvat vuokraajan lähettämien poismuutto-ohjeiden mukaan.

Jos sairastut

Mikäli olet saanut koronaviruksen tai epäilet tartuntaa, ilmoitathan siitä meille palvelunumeron 020 743 2960 kautta tai sähköpostitse osoitteeseen huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi. Tietoa käytetään pelkästään mahdollisten huoltotöiden suunnittelua varten ja sen avulla pyritään varmistamaan huollon työntekijöiden työturvallisuus.

Virukseen sairastuneiden asukkaiden ei sovi käyttää talojen pesutupia tai muita yhteistiloja.

Huomioithan naapurisi

Poikkeuksellinen tilanne korostaa asukkaiden välistä yhteishenkeä. Nyt kun moni tekee töitä kotoa käsin, pyydämme ottamaan naapurit huomioon asumalla mahdollisimman hiljaisesti, jotta saadaan taattua kaikille työskentely- ja opiskelurauha. Muistetaanhan kuitenkin, että normaalit asumisen äänet kuuluvat elämään, eikä täydellistä hiljaisuutta voi edellyttää.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja päivitämme asukasohjeistuksia tarvittaessa. Koronaviruksen ehkäisystä ja hoidosta saat lisätietoja oman terveysasemasi neuvonnasta sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta osoitteesta thl.fi.

Avainsanat: .