Tikkakoskella sijaitsevan Kivikyläntie 16:n perusparannus on valmistunut

Keskiviikkona 6.11. juhlittiin harjannostajaisia perusparannuskohteessamme Tikkakoskella. Kivikyläntie 16 remontoitiin syksyn aikana kokonaan uuteen uskoon: keittiöt ja kylpyhuoneet remontoitiin, lattiat uusittiin, seinät maalattiin sekä vesijohto- ja viemäriverkot uusittiin muiden muassa. Talossa on nyt yhteensä 8 valoisaa kolmiota, joihin pääsee muuttamaan joulukuun alussa.

Talo sijaitsee kauniilla paikalla aivan järven rannalla. Hiekkapohjaisessa järvessä on mukava uida, kun välillä pääsee lämmittelemään rantasaunaan. Ympäristö kasvaa täällä ihanan vehreänä ja luonto on lähellä. Turvallinen alue sopii erityisen hyvin lapsiperheille ja ulkoilijoille.

Salmen yli kulkee kevyen liikenteen silta, minkä ansiosta koululaisten ja lukiolaisten koulumatka on vain noin 500 metriä. Tikkakosken keskusta on myös kävelyetäisyydellä, ja Jyväskylän keskustaan ajaa autolla parissakymmenessä minuutissa.

Tulevaisuudessa kulkuyhteydet nopeutuvat entisestään, kun Nelostietä perusparannetaan ja moottoritie tulee jatkumaan Tikkakosken ohi. Tällöin muun muassa Äänekoskelle pääsee kulkemaan entistä paremmin.

Katso lisää kuvia alta:

 

 

 

 

 

 

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.