Tampereen Jankan uudiskohteen esittelyhuoneisto on valmistunut

Rakennutamme Tampereen Jankaan kahta uutta kerrostaloa osoitteeseen Ristinarkuntie 20. Niihin valmistuu laadukkaita yksiöitä, kaksioita ja kolmioita kesällä 2020.

Harjannostajaisia päästiin viettämään 20. marraskuuta ja samalla valmistui talojen esittelyhuoneisto. Esittelyhuoneistona toimii pohjakerroksen kolmio, johon tulee lasitettu parveke. Asunnon hakijoilla on mahdollisuus päästä näkemään tämä asunto omin silmin tulevina kuukausina! Ilmoitamme sitten, kun esittelyaikojen varaaminen on mahdollista.

Turvallista ja ympäristöystävällistä asumista

Ristinarkuntie 20:n asunnot ovat valoisia ja niiden värimaailma on vaalea. Kaikki käytetyt materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä. Lattiat ovat kaunista puukuvioista vinyylikorkkia, kylpyhuone on kokonaan laatoitettu ja keittiössä arkea helpottavat keraaminen liesi sekä astianpesukone. Näihin koteihin toivotamme tervetulleiksi myös lemmikit.

Asuntomme rakennetaan elinkaariesteettömiksi, mikä mahdollistaa pitkäaikaisen asumisen. Kodista ei tarvitse muuttaa pois ikääntymisen tai toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sillä asuntojen varustelua pystytään muokkaamaan eri tarpeisiin. Esimerkiksi kylpyhuoneeseen voidaan tarvittaessa asentaa tukikahvoja ja isompien asuntojen keittiöihin voidaan muokata työskentelytilaa pyörätuolia käyttäville asukkaille poistamalla alakaappeja. Ulko-oven avausta helpottaa sähköinen ovipumppu.

Vuokraan sisältyy ilmainen 10M nettiyhteys. Vedestä laskutetaan pelkän kulutuksen mukaan, mikä säästää asukkaan rahakukkaroa. Asunnoissa on digitaaliset vedenkulutusnäytöt, joista asukkaat voivat itse seurata omaa kulutustaan reaaliaikaisesti. Lämmitystä optimoidaan etäohjausjärjestelmällä asuntokohtaisesti.

Taloihin tulee edistyksellinen aurinkokatto, jonka tuottama puhdas energia käytetään kiinteistösähköön. Parkkipaikalle puolestaan saadaan 2 sähköautojen latauspistettä.

Palvelut lähellä

Ristinarkuntielle valmistuvat talot ovat osa Jankan uutta ja viihtyisää asuinkorttelia, josta löytyy oma ruokakauppa SmartPost-pakettiautomaatteineen. Koulu, Hakametsän jäähalli ja golfkenttä ovat myös lähellä. Ulkoilijat ilahtuvat alueen puistoista ja luontopoluista.

Tampereen keskustaan on hyvät kulkuyhteydet, sillä bussimatka keskustorille kestää vain vartin.

Asuntoja vuokraa

Tiina Kaitainen
Colliers International Finland
puh. 020 130 3010
tiina.kaitainen@colliers.com

Lähetä asuntohakemus täältä. Huomioithan, että hakemus on voimassa oletuksena vain 3 kuukautta. Mainitse hakemuksessa, että olet hakemassa asuntoa Ristinarkuntie 20:stä, jolloin hakemuksen käsittelijä voi pidentää hakemuksen voimassaoloaikaa.

Näet esimerkkejä asuntojen pohjakuvista klikkaamalla alla olevia kuvia suuremmiksi:

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.