Pataljoonantien valmistuminen viivästyy — asukkaille infotilaisuus Kerhossa 28.10.

Kruunuasunnot rakennuttaa uudiskohdetta Tuusulan Rykmentinpuistoon Pataljoonantie 2:een. Uuteen kerrostaloon tulee 50 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa. Talon aikataulun mukainen valmistumisajankohta oli elokuu ja uusien asukkaiden oli tarkoitus muuttaa sisään syyskuun alussa. Muuttoajankohtaa jouduttiin valitettavasti siirtämään, koska Kruunuasunnot ja rakentaja ovat olleet erimielisiä kylpyhuoneiden lattioiden laatutasosta.

Kruunuasunnot on ottanut kohteen vastaan lokakuun puolivälissä ja ryhtynyt toimenpiteisiin kylpyhuoneiden lattioiden uusimiseksi. Tällä varmistetaan, että asunnot vastaavat Kruunuasuntojen edellyttämää korkeaa laatutasoa. Rakennustyöt on tarkoitus aloittaa marraskuun alussa purkutöillä. Työt tehdään tyhjissä asunnoissa, jotta ne saadaan tehtyä nopeammin eikä niistä aiheudu häiriöitä asukkaille. Tavoitteena on, että rakennustyöt valmistuvat helmikuuhun mennessä. Asukkaita tiedotetaan töiden edistymisestä lähempänä valmistumisajankohtaa.

Kruunuasunnot pyytää asukkailta anteeksi tilanteesta aiheutunutta harmia. Ratkaisuna muuttoajankohdan siirtymiseen kaikille Pataljoonantielle vuokrasopimuksen tehneille asukkaille on tarjottu sijaisasuntoa viereisestä Varuskunta rakennus 2:sta, kunnes Pataljoonantien asunnot ovat valmiit. Asukkaiden ei tarvitse maksaa vuokraa tai vesimaksua sijaisasunnostaan. Heidän ei myöskään tarvitse maksaa vuokraa Pataljoonantien asunnostaan, ennen kuin he pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa. Vuokrasopimukset on ollut mahdollista purkaa niin halutessaan.

Kruunuasunnot järjestää aiheesta asukasinfon kaikille Pataljoonantielle muuttaville asukkaille koronarajoitukset huomioiden. Asukasinfo pidetään keskiviikkona 28.10. klo 18:00 Pataljoonantien vieressä sijaitsevassa ravintola Kerhossa. Kruunuasuntojen edustajat kertovat tilaisuudessa tarkemmin aiheesta ja vastaavat asukkaiden kysymyksiin

Lisätietoja: Mika Karlsson, toimitusjohtaja
mika.karlsson@kruunuasunnot.fi

Avainsanat: , .