Palautekyselyissä kaksi arvontavoittajaa Kirkkonummelta

Arvomme joka kuukausi yhden 50 euron arvoisen lahjakortin joko S-ryhmään tai Verkkokauppa.comiin kaikkien palautekyselyihin vastanneiden asukkaiden kesken. Arvonta koskee jokaisen sisäänmuuton, poismuuton ja palvelupyynnön jälkeen asukkaille automaattisesti lähtevää palautekyselyä, joka tulee joko tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Kiriäksemme väliin jääneitä arvontoja arvoimme toukokuussa 2 onnellista arvontavoittajaa, joista molemmat osuivat tällä kertaa samalle paikkakunnalle. Voittajat ovat Marjaana ja Laura Kirkkonummelta, paljon onnea heille! Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Edelliset arvontavoittajat löydät täältä.

KRUUNUASUNTOJEN ALKUVUODEN NPS 49,0

Tarkoituksenamme on arvontojen avulla kannustaa asukkaita kertomaan meille, mikä on onnistunut hyvin ja missä puolestaan voisimme parantaa. Asukkailta kysytään myös, miten todennäköisesti he suosittelisivat Kruunuasuntoja tuttavilleen. Asteikko on 0—10, jossa 0—6 tarkoittaa kriittistä, 7—8 neutraalia ja 9—10 positiivista palautetta.

Asukkaiden suositteluhalukkuus, eli NPS, lasketaan vähentämällä kriittisten vastausten prosenttimäärä positiivisten vastausten prosenttimäärästä. Alkuvuoden NPS-lukumme on tällä hetkellä 49,0 mikä on erinomainen tulos.

Avainsanat: , .