Palautekyselyiden lahjakorttivoitto osui Kuopioon

Arvomme joka kuukausi yhden 50 euron arvoisen lahjakortin joko S-ryhmään tai Verkkokauppa.comiin kaikkien palautekyselyihin vastanneiden asukkaiden kesken. Arvonta koskee jokaisen sisäänmuuton, poismuuton ja palvelupyynnön jälkeen automaattisesti lähtevää palautekyselyä, joka tulee asukkaalle joko tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Edellisen arvontavoittajan valitseminen viivästyi aikataulusta teknisten ongelmien vuoksi, minkä takia julkaisemme uuden voittajan jo nyt, vain 2 viikkoa edellisen arvonnan jälkeen.

Tällä kertaa onnekas voittaja on Joona Kuopiosta, suuret onnittelut hänelle! Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Edelliset arvontavoittajat löydät täältä.

KRUUNUASUNTOJEN ALKUVUODEN NPS 48,2

Tarkoituksenamme on arvontojen avulla kannustaa asukkaita kertomaan meille, mikä on onnistunut hyvin ja missä puolestaan voisimme parantaa. Asukkaita pyydetään arvostelemaan Kruunuasunnot väliltä 0—10, jossa 0—6 tarkoittaa kriittistä, 7—8 neutraalia ja 9—10 positiivista palautetta.

Asukkaiden suositteluhalukkuus, eli NPS, lasketaan vähentämällä kriittisten vastausten prosenttimäärä positiivisten vastausten prosenttimäärästä. Alkuvuoden NPS-lukumme on tällä hetkellä 48,2, mikä on erinomainen tulos.

Avainsanat: , .