Palautekyselyiden kuukausiarvonnan voitto Hämeenlinnaan

Lähetämme asukkaillemme lyhyitä palautekyselyitä jokaisen muuton yhteydessä sekä vikailmoitusten tai muiden palvelupyyntöjen valmistumisen jälkeen. Palautekyselyt tulevat asukkaille joko tekstiviestitse tai sähköpostitse. Vastaamalla asukkaat pääsevät osallistumaan kuukausittaiseen arvontaan, jossa voi voittaa 50 euron arvoisen lahjakortin joko S-ryhmään tai Verkkokauppa.comiin.

Helmikuun arvonnassa onni suosi Ninaa ja Ilaria Hämeenlinnasta, paljon onnea hänelle! Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Vuoden 2021 arvontavoittajat löydät täältä.

SUURIN OSA ASUKKAISTAMME SUOSITTELISI KRUUNUASUNTOJA TUTTAVILLEEN

Palautekyselyissä asukkaat saavat vastata asteikolla 0–10, miten todennäköisesti he suosittelisivat Kruunuasuntoja tuttavilleen. Asukkaiden suositteluhalukkuuden, eli NPS:n, lähtökohtana ovat suosittelijat, eli numeron 9–10 antaneet vastaajat. Heidän prosenttimäärästään miinustetaan kriitikot, eli he, ketkä ovat antaneet numeron 0–6. Jäljelle jäävän tuloksen asteikkona on tällöin -100–+100. Tämä on yleinen mittaustapa, joilla yritykset kartoittavat asiakastyytyväisyyttään suhteessa muihin yrityksiin.

Vuoden 2021 aikana palautekyselyihimme vastasi 694 henkeä ja NPS-luvuksi muodostui +47,3, mikä on erittäin hieno tulos. Kiitos kaikille palautetta antaneille asukkaillemme!

Avainsanat: , .