Palautekyselyiden kuukauden voittaja jälleen arvottu

Arvomme joka kuukausi yhden 50 euron arvoisen lahjakortin joko S-ryhmään tai Verkkokauppa.comiin palautekyselyihin vastanneiden asukkaiden kesken. Arvonta koskee jokaisen sisäänmuuton, poismuuton ja palvelupyynnön jälkeen automaattisesti lähtevää palautekyselyä, joka tulee asukkaalle joko tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Tällä kertaa kuukauden onnekas voittaja on Ida Tampereelta, suuret onnittelut hänelle! Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Pahoittelemme, että arvontojen järjestäminen on hieman viivästynyt aikataulusta. Tämän vuoksi ilmoitamme seuraavan arvontavoittajan jo kahden viikon kuluttua.

KRUUNUASUNTOJEN ALKUVUODEN NPS 49,1

Tarkoituksenamme on arvontojen avulla kannustaa asukkaita kertomaan meille, mikä on onnistunut hyvin ja missä puolestaan voisimme parantaa. Asukkaita pyydetään arvostelemaan Kruunuasunnot väliltä 0—10, jossa 0—6 tarkoittaa kriittistä, 7—8 neutraalia ja 9—10 positiivista palautetta.

Asukkaiden suositteluhalukkuus, eli NPS, lasketaan vähentämällä kriittisten vastausten prosenttimäärä positiivisten vastausten prosenttimäärästä. Alkuvuoden NPS-lukumme on tällä hetkellä 49,1, mikä on hieno tulos.

Avainsanat: , .