Palautekyselyiden arvontavoitto osui Rovaniemelle

Arvomme joka kuukausi yhden 50 euron arvoisen lahjakortin kaikkien niiden asukkaiden kesken, jotka ovat vastanneet palautekyselyihimme. Palautekyselyitä lähetetään asukkaille jokaisen sisäänmuuton, poismuuton ja palvelupyynnön jälkeen tekstiviestitse sekä sähköpostitse.Tällä kertaa S-ryhmän lahjakortin voitti Ulrika Rovaniemeltä, paljon onnea hänelle!
Edelliset arvontavoittajat löydät täältä.

Suurin osa suosittelisi Kruunuasuntoja tuttavilleen

Tarkoituksenamme on arvontojen avulla kannustaa asukkaita kertomaan meille, mikä on onnistunut hyvin ja missä puolestaan voisimme parantaa. Asukkailta kysytään myös, miten todennäköisesti he suosittelisivat Kruunuasuntoja tuttavilleen. Asteikko on 0—10, jossa 0—6 tarkoittaa kriittistä, 7—8 neutraalia ja 9—10 positiivista palautetta.

Asukkaiden suositteluhalukkuus, eli NPS, lasketaan vähentämällä kriittisten vastausten prosenttimäärä positiivisten vastausten prosenttimäärästä. Asteikoksi tulee tällöin -100—+100. Tämä on yleinen mittaustapa, joilla yritykset kartoittavat asiakastyytyväisyyttään suhteessa muihin yrityksiin.

Kuluvan vuoden NPS-lukumme on tällä hetkellä 46,9, mikä on erinomainen tulos alalla. Katso tarkemmat tiedot alla olevasta kuvasta.

Avainsanat: , .