Lisäämme yhteistilojen siivousta ja peruutamme saunavuorot koronaviruksen takia

Haluamme omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä, minkä vuoksi lisäämme porraskäytävien, hissien ja pesutupien siivousta. Muistutamme asukkaita myös henkilökohtaisen hygienian ja erityisesti käsien pesemisen tarpeellisuudesta, jotta virus ei leviäisi ovenkahvojen, hissien painikkeiden, kaiteiden ynnä muiden pintojen kautta asukkaalta toiselle. Aivastathan hihaan tai nenäliinaan ja käytät vain kertakäyttöisiä nenäliinoja.

Mikäli olet saanut koronaviruksen tai epäilet tartuntaa, ilmoitathan siitä meille palvelunumeron 020 743 2960 kautta. Tietoa käytetään pelkästään mahdollisten huoltotöiden ynnä muiden asunnossa käyntien suunnittelua varten ja sen avulla pyritään varmistamaan huollon työntekijöiden työturvallisuus. Teemme huoltokäyntejä asuntoihin edelleen tarpeen vaatiessa. Asuntotarkastukset tehdään pääsääntöisesti asuntojen ollessa tyhjillään.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi perumme kaikki lenkkisaunavuorot ja asukkaiden omat saunavuorot talojen yhteissaunoista maaliskuulta ja huhtikuulta. Tällä estetään se, ettei virus pääse leviämään saunatilojen pintojen kautta asukkaalta toiselle. Peruuntuneista saunavuoroista ei veloiteta, joten asukkaat voivat jättää huhti-toukokuun saunamaksut maksamatta.

Poismuutossa avainten luovutukset ynnä muut hoituvat vuokraajan ohjeiden mukaan.

Seuraamme tilannetta

Jaamme erilliset tiedotteet kaikille asukkaille edellämainituista toimenpiteistä. Lisätietoja koronaviruksen ehkäisystä ja hoidosta saat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta sekä oman terveysasemasi neuvonnasta.

Seuraamme tilannetta ja päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa.

Avainsanat: .