Lenkkisaunat lämpenevät taas

Puramme koronarajoituksia hallituksen linjausten mukaisesti. Lenkkisaunavuorot otetaan jälleen käyttöön 1.7. alkaen niissä taloissa, joissa lenkkisaunavuoroja on pidetty entuudestaan.

Saunothan vain terveenä ja huolehdit henkilökohtaisesta hygieniasta, jottei koronavirus tarttuisi saunassa asukkaalta toiselle. Siisti saunatilat aina käyttösi jälkeen, jotta seuraavien on turvallista ja mukavaa tulla saunomaan. Ethän käytä saunatiloja, pesutupia tai muita yhteistiloja, jos olet sairastunut koronavirukseen tai sinulla on flunssaoireita.

Mikäli olet saanut koronaviruksen tai epäilet tartuntaa, ilmoitathan siitä meille palvelunumeron 020 743 2960 kautta tai sähköpostitse osoitteeseen huoltopaivystys@kruunuasunnot.fi. Tietoa käytetään pelkästään mahdollisten huoltotöiden suunnittelua varten ja sen avulla pyritään varmistamaan huollon työntekijöiden työturvallisuus.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja päivitämme asukasohjeistuksia tarvittaessa. Koronaviruksen ehkäisystä ja hoidosta saat lisätietoja oman terveysasemasi neuvonnasta sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta osoitteesta thl.fi.

Avainsanat: .