Lahjakorttivoitto osui tällä kertaa Mikkeliin

Arvomme joka kuukausi yhden lahjakortin kaikkien niiden asukkaiden kesken, jotka ovat vastanneet palautekyselyihimme. Palautekyselyitä lähetetään asukkaille jokaisen sisäänmuuton, poismuuton ja palvelupyynnön jälkeen tekstiviestitse sekä sähköpostitse. Arvonnan voittaja saa valita itselleen joko S-ryhmän tai Verkkokauppa.comin lahjakortin, jonka arvo on 50 euroa.

Kuukauden onnekas voittaja on Sakke Mikkelistä, paljon onnea hänelle! Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Edelliset arvontavoittajat löydät täältä.

SUURIN OSA SUOSITTELISI KRUUNUASUNTOA TUTTAVILLEEN

Tarkoituksenamme on arvontojen avulla kannustaa asukkaita kertomaan meille, mikä on onnistunut hyvin ja missä puolestaan voisimme parantaa. Asukkailta kysytään myös, miten todennäköisesti he suosittelisivat Kruunuasuntoja tuttavilleen. Asteikko on 0—10, jossa 0—6 tarkoittaa kriittistä, 7—8 neutraalia ja 9—10 positiivista palautetta.

Asukkaiden suositteluhalukkuus, eli NPS, lasketaan vähentämällä kriittisten vastausten prosenttimäärä positiivisten vastausten prosenttimäärästä. Tämä on yleinen mittaustapa, joilla yritykset kartoittavat asiakastyytyväisyyttään suhteessa muihin yrityksiin.

Kuluvan vuoden NPS-lukumme on tällä hetkellä hienot 46,5, mikä on hieno tulos alalla. Katso alla olevasta kuvasta tarkemmat tiedot.

Avainsanat: , .