HAEMME KIINTEISTÖJOHTAJAA

Nykyisen kiinteistöjohtajamme jäädessä eläkkeelle haemme kehittyvään organisaatioomme kiinteistöjohtajaa. Vastuullesi kuuluu kilpailukykymme varmistaminen huolehtimalla asuntokannnan oikein mitoitetusta ja ajoitetusta ylläpidosta, perusparannuksista ja uudisinvestointien valmistelusta sekä niiden toteutuksesta. Valmistelet ja esittelet hankkeisiin liittyvät päätösasiat ja raportit yrityksen hallituksessa sekä olet vastuussa investointi- ja kunnossapitohankkeiden toteutuksesta. Toimit osana johtoryhmäämme sekä vastaat 6 hengen isännöinti- ja rakennuttamisyksikkömme päivittäisjohtamisesta ja kehittämisestä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään 5 vuoden ajalta vankkaa kokemusta rakennuttamisesta, ylläpidosta ja asuntovuokrauksen periaatteista. Olet kokenut esimies ja toimit valmentavalla otteella. Olet erinomainen neuvottelija ja suhtaudut uusiin tilanteisiin positiivisen uteliaasti sekä kykenet tarvittaessa toimimaan myös jämäkän diplomaattisella otteella. Tuotat sujuvasti tekstiä ja laskemia ja ratkot itsenäisesti eteen tulevia ongelmia. Tehtävä edellyttää matkustamista ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yrityksemme toimintojen kehittämiseen yhteistyössä osaavien kollegoiden kanssa. Jätä hakemus 13.3. mennessä osoitteessa uratori.mps.fi. Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys asianomaisen suostumuksella.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Toimitusjohtaja Mika Karlsson, puh. 040 149 5577
    tiistaina 5.3. ja torstaina 7.3. kello 13—16
  • MPS-konsultti Heidi Palo, puh. 020 746 9628
    keskiviikkona 6.3. kello 12—13 ja perjantaina 8.3. kello 10—11
  • MPS-konsultti Johanna Korte, puh. 020 746 9455
    maanantaina 11.3 ja tiistaina 12.3. kello 9—10

Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehittämiseen keskittynyt yritys, jonka emoyhtiö on Governia. Tänä vuonna tulee 20 vuotta täyteen toimintamme käynnistämisestä. Huolehdimme 2100 asunnon kannasta, joista omistuksessamme on 1700. Asunnot sijaitsevat 19 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Olemme monipuolinen turvallisen asumisen tekijä ja haluamme palveluidemme vastaavan asukkaidemme tarpeisiin. Toimintamme arvopohja nojaa innovatiivisuuteen, luotettavuuteen, vastuullisuuteen ja tehokkuuteen. Olemme vahvistamassa asuntokantaamme kasvukeskuksissa toteutettavalla uudisrakentamisella.

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.