Kaikki talosaunat otetaan pois käytöstä koronavirustilanteen takia

Koronavirustilanteen heikentymisen takia Kruunuasuntojen talosaunat otettiin pois käytöstä Helsingin seudulla joulukuun 1. päivästä lähtien. Tilanteen vakavuuden vuoksi laajennamme rajoituksen koskemaan koko Suomea. Kaikki asukkaiden omat saunavuorot ja mahdolliset lenkkisaunavuorot on peruttu toistaiseksi kaikilla paikkakunnilla, kunnes toisin ilmoitetaan. Myös joulusaunat on valitettavasti peruttu. Näin haluamme omalta osaltamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä talojen yhteistiloissa ja varmistaa asukkaidemme turvallisuuden.

Asukkaat voivat jättää saunavuoromaksut maksamatta niin pitkään, kun saunat ovat poissa käytöstä. Mikäli olet jo ehtinyt maksaa saunavuoromaksun joulukuulta, olethan yhteydessä laskutukseemme sähköpostitse vuokravalvonta@kruunuasunnot.fi tai puhelimitse 020 743 2976, niin sovitaan maksun hyvittämisestä.

Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja tiedotamme sitten, kun saunat päästään jälleen ottamaan käyttöön. Koronaviruksen ehkäisystä ja hoidosta saat lisätietoja oman terveysasemasi neuvonnasta sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta osoitteesta thl.fi.

Kiitämme yhteistyöstänne ja toivotamme turvallista joulun odotusta!

Avainsanat: .