Heinäkuun arvontavoitto osui Turkuun

Arvomme joka kuukausi yhden lahjakortin kaikkien niiden asukkaiden kesken, jotka ovat vastanneet palautekyselyihimme. Arvonnan voittaja saa valita itselleen joko S-ryhmän tai Verkkokauppa.comin lahjakortin, jonka arvo on 50 euroa. Palautekyselyitä lähetetään asukkaille jokaisen sisäänmuuton, poismuuton ja palvelupyynnön jälkeen tekstiviestitse sekä sähköpostitse.

Heinäkuun voittaja arvottiin nyt elokuussa kesälomien takia. Onnekas voittaja on Duysal Turusta, paljon onnea hänelle! Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Edelliset arvontavoittajat löydät täältä.

SUURIN OSA SUOSITTELISI KRUUNUASUNTOA TUTTAVILLEEN

Tarkoituksenamme on arvontojen avulla kannustaa asukkaita kertomaan meille, mikä on onnistunut hyvin ja missä puolestaan voisimme parantaa. Asukkailta kysytään lopuksi, miten todennäköisesti he suosittelisivat Kruunuasuntoja tuttavilleen. Asteikko on 0—10, jossa 0—6 tarkoittaa kriittistä, 7—8 neutraalia ja 9—10 positiivista palautetta.

Asukkaiden suositteluhalukkuus, eli NPS, lasketaan vähentämällä kriittisten vastausten prosenttimäärä positiivisten vastausten prosenttimäärästä. Tämä on yleinen mittaustapa, joilla yritykset kartoittavat asiakastyytyväisyyttään suhteessa muihin yrityksiin.

Kuluvan vuoden NPS-lukumme on tällä hetkellä hienot 47,1, mikä on erinomainen tulos alalla. Katso alla olevasta kuvasta tarkemmat tiedot.

Avainsanat: , .