Haemme viestintäassistenttia

Haemme kehittyvään organisaatioomme sisällöntuottamistaitoista ja aikaansaavaa

viestintäassistenttia

huolehtimaan viestinnästämme ja osallistumaan yrityskuvamme kehittämiseen. Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan omaan rooliisi ja tuomaan esiin näkemyksiäsi parhaista käytännöistä. Työsuhde on vakituinen ja esimiehenäsi toimii hallintojohtaja.

Keskeisimpiin vastuisiisi kuuluu aktiivinen viestiminen ja tekstin tuottaminen Kruunuasuntojen kotisivuille sekä eri sosiaalisen medioiden kanaviin. Vastaat samalla näiden medioiden kehittämisestä ja ajantasaisuudesta. Otat aktiivista vastuuta myös markkinoinnin ja kampanjoiden suunnitteluun ja toteuttamiseen muun muassa uudistuotannon vuokrauksen edistämiseksi. Lisäksi rooliisi kuuluu asukassivujemme ylläpito, asukasviestimisen kehittämien sekä osallistuminen asiakaslehtemme tekemiseen. Hallinnolliselta puolelta vastuukenttääsi sisältyy myös toimiston yleisiä tehtäviä.

Sinulla on tehtävään soveltuva viestinnän koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Sosiaalisessa mediassa uit kuin kala vedessä ja tunnet eri viestintätavat kuin omat taskusi. Toimit hyvin yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Yhteistyötilanteissa olet aktiivinen ja ratkaisukeskeinen ideoija etkä ole valmis menemään sieltä missä aita on matalin. Olet tehokas ja sujuva kirjoittaja, joka kykenee itsenäisesti tuottamaan tekstiä erilaisiin tarpeisiin. Diginatiivina tiedät mikä sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla toimii parhaiten. Innostut mahdollisuudesta toimia itsenäisellä otteella ja päästä näyttämään kykysi.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittämään ja luomaan viestintämme käytäntöjä yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa . Meillä on käytössä joustava, liukuva työaika ja hyvät henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallintojohtaja Katri Tattari ma 29.10. klo 14:00-15.00 ja ke 7.11. klo 9:00-10:00, puh. 020 743 2980 sekä MPS-konsultit Heidi Palo ti 30.10. klo 10–11, puh. 020 746 9628 ja Johanna Korte pe 26.1o. klo 15–16, puh. 020 746 9455. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 11.11.2018 mennessä.

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.