HAEMME OSA-AIKAISTA KIRJANPITÄJÄÄ

Haemme kirjanpitäjää osa-aikaiseen työsuhteeseen 31.8.2019. saakka.

Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehitysyhtiö, joka omistaa 2000 asuntoa Raaseporista Sodankylään. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Vallilassa. Haemme nuorekkaaseen porukkaamme osa-aikaista kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2019. asti. Kesälomakaudella toivomme työntekijän työskentelevän kokopäiväisesti.

Kirjanpitäjä hoitaa itsenäisesti asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistökohteiden taloushallintoon liittyviä tehtäviä.

Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu

  • ostolaskujen käsittely
  • tiliotteiden tiliöinti
  • vastike- ja käyttökorvausreskontran hoitaminen
  • kuukausitäsmäytykset ja pääkirjanpidon oikeellisuuden varmistaminen

Olet etsimämme henkilö, jos olet opintojesi loppusuoralla tai olet suorittanut merkonomin/tradenomin tutkinnon. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet jo ehtinyt hankkia hieman kokemusta kirjanpitotehtävistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työtapaa sekä hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme modernit työtilat Vallilassa, ammattitaitoiset työkaverit ja kilpailukykyisen palkan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Nina-Maria Pulli (020 743 2972) ma 4.2. klo 10—11 ja pe 8.2. klo 10—11. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen sähköpostilla osoitteeseen nina-maria.pulli@kruunuasunnot.fi viimeistään 17.2.2019.