Haemme joukkoomme viestinnän asiantuntijaa

Tule meille tekemään vaikuttavaa viestintää!

Haemme nyt joukkoomme sinua viestinnän asiantuntija.

Olemme kompaktin kokoinen organisaatio, ja ammattitaitoisella panoksellasi on meille iso merkitys. Roolissasi otat vastuuta viestinnästämme ja pääset osallistumaan yrityskuvamme kehittämiseen. Toteutat vuokra-asuntojen markkinointikampanjoita yhteistyössä vuokraajien kanssa, kirjoitat asukastiedotteita kiinteistöpäälliköiden apuna ja vastaat ulkoisesta viestinnästä yhdessä johdon kanssa. Hahmotat isoa kuvaa, toimit asiakaslähtöisesti ja osaat eläytyä vuokra-asuntoa hakevien asiakkaidemme ajatusmaailmaan. Pystyt pitämään kokonaisuuksien langat käsissäsi ja suunnittelemaan viestintää eri alojen ammattilaistemme tarpeiden pohjalta. Yhteistyötilanteissa olet aktiivinen ja ratkaisukeskeinen ideoija etkä ole valmis menemään sieltä missä aita on matalin.

Tänä vuonna viestinnän pääteemoja ovat verkkosivu-uudistuksen toteuttaminen yhdessä yhteistyökumppanin kanssa, valmistuvan uudiskohteen markkinointi ja hiilineutraaliustavoitteistamme uutisoiminen. Tulevina vuosina painottuvat muun muassa asumisen palveluista viestiminen.

Viestinnän asiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:

  • Käynnissä olevan verkkosivu-uudistuksen läpivieminen yhdessä yhteistyökumppanin kanssa
  • Vuokra-asuntojen markkinointikampanjoiden suunnittelu
  • Asukastiedottaminen
  • Sisällöntuotanto painotuotteisiin, verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan
  • Kruunuasuntojen asiakaslehden juttujen kirjoittaminen, valokuvaaminen ja halutessasi myös taittaminen
  • Yhteistyökumppaneilta tilattavien markkinointikampanjoiden ja -materiaalien koordinoiminen
  • Viestinnän tuloksellisuuden mittaaminen
  • Muut johdon määrittelemät työt, kuten avustaminen yrityksen sisäisessä viestinnässä ja toimistotarvikkeiden tilaaminen

Odotamme Sinulta soveltuvaa viestinnän alan tutkintoa, useamman vuoden viestinnän alan työkokemusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Sosiaalisessa mediassa uit kuin kala vedessä ja tunnet erilaiset tehokkaat ja vaikuttavat viestinnän tavat. Innostut mahdollisuudesta toimia itsenäisellä otteella ja päästä näyttämään kykysi. Käytät sujuvasti Adobe CC:n ohjelmia, kuten InDesingia, Photoshoppia ja Premiereä. Arvostamme myös aikaisempaa käyttökokemusta WordPressistä.

Työhösi voi kuulua satunnaisesti eri paikkakuntien asuntojemme luona vierailua. Tehtävä on vakituinen ja aloitus on mahdollisimman pian sopivan hakijan löydyttyä.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa ja töitä on mahdollista tehdä myös osittain kotoa käsin. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja mukavan työyhteisön. Toteutamme yritysvastuuta muun muassa kehittämällä asumisen aikaisia palveluita ja tavoittelemalla toimintamme hiilineutraaliutta vuoteen 2030 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Katri Tattari to 20.1 klo 15–16 ja ke 26.1 klo 15–16 puh. 020 743 2980 sekä MPS-konsultit Heidi Palo ke 19.1. klo 13–14 ja ma 24.1. klo 12–13, puh. 020 746 9628 ja Johanna Korte ma 24.1. klo 9–10 ja pe 28.1. klo 9–10, puh. 020 746 9455. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 30.1.2022.

Työsuhteen tyyppi: vakituinen.

Hakemuksen lähettäminen: Jätä hakemus täältä

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

Kruunuasunnot Oy omistaa vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja 20 paikkakunnalla ympäri Suomen aina Helsingistä Sodankylään. Olemme luotettava ja vastuullinen vuokranantaja, joka kehittää asumisen palveluita ennakkoluulottomasti ja tähtää hiilineutraaliin toimintaan vuoteen 2030 mennessä. Meidät tunnetaan laajamittaisesta kiinteistötaiteesta ja persoonallisista kodeista, joista vanhimmat ovat 1800-luvulta ja uusimmat vasta rakenteilla. Vuokraamisen lisäksi toimintaamme kuuluu asuntojen vuokrauksen ja hallinnoinnin palveluiden tuottamista. Omistamme noin 2000 asuntoa ja hallinnoimme kaikkiaan noin 2400 asuntoa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.