HAEMME CONTROLLERIA

Haemme kehittyvään organisaatioomme controlleria. Vastaat itsenäisesti budjettiseurannasta ja raportoinnista, lyhyen ja pitkän aikavälin kassavirtaennusteen laatimisesta sekä toteutumaseurannasta. Osallistut kuukausiraportointiin, budjetointiin ja tilinpäätöksen laatimiseen. Huolehdit käyttöomaisuuskirjanpidosta sekä nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidoista tilinpäätöksineen. Vastuullesi kuuluu myös raportointiohjelman pääkäyttäjyys ja raportoinnin kehittäminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (KTM/ tradenomi), kokemusta tilinpäätöksen itsenäisestä tekemisestä sekä vähintään kolmen vuoden kokemus kirjanpidon ja sisäisen laskennan tehtävistä yritysmaailmasta. Arvostamme kiinteistöalan tuntemusta. Olet tottunut käyttämään työssäsi Exceliä, ja Forecast-osaamisesta on sinulle etua. Olet yhteistyöhaluinen ja joustava sekä tartut toimeen kuin toimeen tilanteen niin vaatiessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan talouden toimintojen kehittämiseen yhteistyössä osaavan tiimin kanssa. Meillä on käytössä joustava, liukuva työaika ja hyvät henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Talouspäällikkö Nina-Maria Pulli, maanantaina 28.1. klo 10—11 ja maanantaina 4.2. klo 10—11, puh. 050 380 8655
  • MPS-konsultti Heidi Palo perjantaina 1.2. klo 14—15, puh. 020 746 9628
  • MPS-konsultti Johanna Korte keskiviikkona 6.2. klo 12—13, puh. 020 746 9455

Täytä hakemuslomake MPS Uratorilla viimeistään 10.2.2019. mennessä. Liitä mukaan hakemus, CV ja palkkatoiveesi.

 

Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehittämiseen keskittynyt yritys, jonka emoyhtiö on valtio-omisteinen Governia. Huolehdimme 2100 asunnon kannasta, joista omistuksessamme on 1600. Asunnot sijaitsevat 19 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Nykyinen kiinteistökantamme on lähes kokonaan perusparannettu vastaamaan nykyvaatimuksia. Olemme monipuolinen turvallisen asumisen tekijä ja haluamme palveluidemme vastaavan asukkaidemme tarpeisiin. Toimintamme arvopohja nojaa innovatiivisuuteen, luotettavuuteen, vastuullisuuteen ja tehokkuuteen. Olemme vahvistamassa asuntokantaamme kasvukeskuksissa toteutettavalla uudisrakentamisella.

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.