Hae meille töihin: etsimme kiinteistöpäällikköä

Kruunuasunnot omistaa, vuokraa ja rakennuttaa vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Olemme tehokas ja kilpailukykyinen yritys, joka tarjoaa asumista ja siihen liittyviä palveluja keskeisillä paikkakunnilla. Huolehdimme 2300 asunnosta 19 paikkakunnalla ja vahvistamme asunto-omistustamme kasvukeskuksissa toteutettavalla uudisrakentamisella.

Haemme kehittyvään organisaatioomme kiinteistöpäällikköä vahvistamaan kiinteistöyksikkömme toimintaa.

Tehtäviisi kuuluu hallinnollisen isännöinnin kokonaisuus, jossa vastaat asiakaspalvelusta, kiinteistöjen taloudesta sekä kiinteistökohtaisten talousarvioiden laadinnasta ja seurannasta. Huolehdit yhdessä teknisen kiinteistöpäällikön ja kunnossapitopäällikön kanssa kiinteistöjen ylläpidosta ja sopimusasioista. Tehtäviisi kuuluu myös palveluasiakkuuskohteidemme manageeraus sekä siihen liittyvä asiakaspalvelu.

Huolehdit osaltasi siitä, että asuminen kohteissamme on turvallista ja helppoa.

  • Käytämme päivittäisessä työssämme muun muassa seuraavia tietojärjestelmäsovelluksia: Tampuuri, Fivaldi ja Pandia.
  • Nyt avoinna oleva kiinteistöpäällikön työ painottuu hallinnollisiin tehtäviin ja asiakaspalvelutehtäviin.
  • Eteläisessä Suomessa sijaitsevat asuinkiinteistöt hoidetaan Helsingistä käsin, mutta muilla paikkakunnilla meillä on käytössämme paikallisia yhteistyökumppaneita. Palvelujen laadun varmistamiseksi järjestämme palvelujentarjoajien kanssa säännöllisesti yhteistyötapaamisia.
  • Asuinkiinteistökohteemme ovat pääsääntöisesti suoraan omistettuja. Yhtiömuotoisia (As Oy / KOy) kohteita on alle 15 kpl ja näiden hallinnoinnista isännöintitehtävineen vastaa kiinteistöpäällikkö. Järjestämme vuosittain noin kymmenellä paikkakunnalla asukaskokouksia, mutta muuten iltakokouksia ei ole.
  • Tuotamme palveluja kahteen yritysasiakkuuteen ja näiden asiakkuuksien osalta kiinteistöpäällikön tehtäviin sisältyy myös talousraportointia.
  • Käytössämme on ISO 9001:2015 laatujärjestelmä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan organisaatioon dynaamiseen vaiheeseen useiden uudiskohteiden valmistumisen myötä. Olemme eteenpäin katsova, asiakaslähtöinen ja joustava organisaatio, joka kehittää aktiivisesti myös omaa toimintaansa. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja työ meillä mahdollistaa joustavuutta työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa. Meille on helppo tulla, työyhteisössämme on hyvä henki ja panostamme henkilöstömme kehittymiseen ja kouluttautumiseen. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkkauksen ja viihtyisän toimiston hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa.

  • Meitä kruunulaisia on 20 henkeä ja liikevaihtomme kuluvalle vuodelle on noin 17 M€. Tarjoamme osaavan, mukavan ja tarvittaessa tukea antavan työyhteisön sekä pienen toimiston viihtyisän ilmapiirin. Saat meiltä monipuolisen ja haastavan työn, jossa on mahdollisuus ammattitaidon kehittämiseen.

Taustaltasi voit olla jo kokenut konkari tai tuoreempi alan toimija, tärkeintä on, että olet innostunut isännöintialasta ja sinulla on myönteinen, asiakaslähtöinen palveluasenne. Arvostamme kaupallisen ja/tai teknisen alan soveltuvaa koulutusta sekä ITS, AIT tai vastaavaa pätevyyttä. Talotekniikan ja rakennuttamisosaamisen katsomme sinulle eduksi. Henkilönä olet joustava ja tehokas tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutusvalmiudet ja osaat toimia rakentavasti eri sidosryhmien suuntaan. Otteeltasi olet luotettava ja vastuullinen ja hallinnoit sujuvasti kokonaisuuksia. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

  • Oman auton käyttömahdollisuus on tehtävässä välttämätön ja liittyy kohdekäyntien järjestämiseen sekä teknisen kiinteistöpäällikön ja kunnossapitopäällikön sijaisuuksiin.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva vahvistus joukkoomme, hae tehtävää osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 27.1.2020. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si.  Lisätietoja antavat kiinteistöjohtaja Petri Saarinen 20.—22.1. ja 27.—28.1. klo 15—16, puh. 020 743 2971 sekä MPS-konsultit Heidi Palo, puh. 020 746 9628 ja Johanna Korte, puh. 020 746 9455.

 

 

Julkaistu kategoriassa Ajankohtaista.